Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

„Má-li pan premiér nebo kterýkoliv jiný politik důvodné poznatky o tom, že postup a rozhodování orgánů činných v trestním řízení je ovlivněno či manipulováno, nechť se s nimi obrátí přímo na mě nebo na státní zastupitelství," sdělil Zeman"

Nejvyšší státní zástupce se dělá srandu , tyhle poznatky jsou naprosto veřejně známé, např. významný člen ODS Kubera jasně prohlásil že takových čapích hnízd, kde za malými firmami s anonymními vlastníky se skrývali vlastníci velcí bylo cca 200 (správně 134), protože toto bylo tehdy naprosto standardní čerpání EU dotací, proč policie nevyšetřuje těch dalších 133 dotačních "podvodů", dokonce bývalá nejvyšší státní zástupkyně prohlásila, že o tom že se na Babiše tohle chystá věděla už půl roku dopředu. Proč to proboha vyšetřuje zkompromitovaný policajt Nevtípil, o kterém soud v rozsudku prohlásil že účelově kriminalizoval majitele firmy Neograph, kterým se potřeboval pomstít Ritiig.

Toto je naprosto příkladná kriminalizace politického protivníka, pokud tohle nejvyšší státní zástupce Zeman nevidí tak je buď podjatý a nebo zkrátka na tu funkci nemá rozumové schopnosti.

0 1
možnosti
Foto

Pane Bartoni jsou v podstatě tyto varianty

1/ Babiš bude premierem a podezřelý z podvodu (ať už právem či neprávem)-poškodí to minmlně na několik let náš obraz jak v zahraničí tak to poškodí důvěru v politický systém u nás.

2/ Babiš nebude premierem a bude posléze odsouzen. V zahraničí na nás nebudou hledět skrz prsty. Doma se může vrátit politická kultura ke standardům obvyklým v Evropě. Premierem bude někdo jiný-prost ČR na tom vydělá.

3/ Babiš nebude premierem a bude posléze očištěn. V zahraničí na nás nebudou hledět skrz prsty. Doma se může vrátit politická kultura ke standardům obvyklým v Evropě. Premierem bude někdo jiný-prost ČR na tom vydělá. babiš jako osoba nebude premierem-což je z hlediska státu nepodstatné, protě bude premierem někdo jiný třeba z hnutí ANO, které podle Babiše je plné odborníků a není hnutím jednoho muže.

Ať už je Babiš vnen či nikoliv tak jeho setrvání ve funkci premiera nás politicky výrazně poškodí. Naopak ať už je vinen nebo ne tak politické situaci u nás prospěje když nebudeme mít premiera, který je důvodně podezřelý, že je zlodějem. Tak to prostě je a to jestli je babiš vinen či nikoliv je z hlediska státu nepodstatné. Podstatné je že nás poškozuje

1 1
možnosti

Něco na tom výroku A.Babiše asi bude, kauzy jako Nečasová, jednou odposlechy platí, pak zas ne, Vitásková vinná ,pak za ne, Jourová vinná, pak zas ne, Janoušek, aby neseděl, tak se mu to odpustí, protože je nemocný, mohl bych pokračovat s výroky soudů s tzv. vybrždovači, kdo může dát kauci , je z toho venku já opravdu už dneska věřím tomu, že je Kájínek nevinný

3 1
možnosti

:-)........Napsáno velmi pěkně! Sledoval jsem to celé, až do konce. Bylo to "husté"! Kdo to sleduje od začátku, má jasno v tom, že je to akce potápějící se ČSSD, kdy rostly preference ANO. Hrůza v očích Sobotky + Chovance...musíme něco najít. Určitě pomohl chytrý Kalousek. Když nevyšla kauza dluhopisy, vydané Kalouskem nezabraly, tak se objevilo Čapí hnízdo.

Paní Válková to dnes pěkně rozebrala. SKončí to pro Babiše a spol. dobře, celé je to na vodě.

Ale Bělobrádek, Fiala a další se mohou před každým proslovem zaklínat. Se stíhaným premiérem,(teď už dokonce přitvrdili), ani ve vládě nesmí být! Cíle bylo dosaženo,(zatím bohudík ne), zbavit se Babiše ať tu zase můžeme řádit jak na Kondajku, bez obav, že by nás někdo stíhal. Máme to tu pevně v rukách. R^R^R^

3 2
možnosti

1. Státní zastupitelství žaluje (a musí), je-li důvodné podezření ze spáchání trestného činu. Posouzení stanoviska provádí soudy. Nemusí mít se SZ schodný názor (kdyby tomu tak nebylo, nemusely by soudy existovat). Všimněte si, prosím, že soudy různých stupňů mají různé právní názory (kdyby tomu tak alespoň občas nebylo, nemuselo by existovat odvolání či dovolání). Přitom se může jednat o zcela běžné kauzy.

2. V otázce trafik: Existovalo (a stále existuje) důvodné podezření, že se jednalo o korupci. A soud (všimněte si, že až NS) nerozhodl, že se nejedná o korupci. On o tomto meritu vůbec nejednal. NS rozhodl, že pokud poslanec v prostorách PS dojedná vraždu a na základě takové dohody hlasuje (jedná), je kryt imunitou a nemůže být stíhán. Ergo: Státní zastupitelství správně posoudilo, že se může jednat o trestný čin. Správně ponechalo na soudech, aby rozhodly o případném jiném hodnocení. Jen na okraj poznamenám, že většina soudcovké obce (alespoň té, kterou to zajímalo) se stanoviskem NS buď nesouhlasila, nebo měla výhrady.

0 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelné, co z vás dokáže udělat váš zaslepený obdiv k Andreji Babišovi.

2 1
možnosti

Myslíte, že je to jen obdiv? Existují i jiné podněty.

0 0
možnosti

J17i31ř64í 18K88ý92r66a

19. 1. 2018 16:23

Opět skvělý blog, gratuluji. Karma !!!!R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články