Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stát Palestna neexistuje, ale má premiéra. 8-o?Oblast ovládá teroristická organizace, která nesnáší USA a chce zničit Izrael, ale zde žijící lidi má živit jakási humanitární organizace, kterou financují i USA. To jsou paradoxy!

1 0
možnosti
Foto

Každy by měl pomáhat řešit problémy, které svou politikou způsobil.

0 0
možnosti
Foto

Ale stejně senát v USA plánovaly Taylorův zákon, jenž by omezil podporu Palestině, protože jsou oládány organizací podporujícími terorismus. Navrhl to L. Graham, a nebyly by peníze na nemocnice a očkování. Když by ale Trump nepustil chlup, tak bychom museli 3 x navýšit naši pomoc. Zatím USA stáhly 65 milionů dolarů. Taky nechce rvát peníze Pákistánu, a asi to dospěje do fáze, kdy jim Pákistán odmítne převozy zbraní přes jeho území d Afgánistánu, což se jim prodraží, ale něco málo ušetří. Trump škudlí, kde může. Je to byznysman. Místo podpory Pákistánu si na radu P. Randa vystaví silnice v USA.

0 0
možnosti

Stejný krok, jaký udělaly USA, by měla udělat také Evropská unie. To by byl teprve mazec, protože by se v celé nahotě ukázalo, že téměř všichni palestinští Arabové žijí výhradně z cizích peněz. A navíc – pokaždé, když si vezmou peníze, tak místo poděkování plivnou dárci do tváře. Jedinou "práci", kterou u těchto lidí pozorujeme, jsou věčné prostesty, intifády a výroba "palywoodského zpravodajství" o tom, jak Allah utopí Židy v krvi.

Naprosto názorně to bylo možné pozorovat na osudu zemědělsko-průmyslového komplexu, který byl znám jako "Guš Katif". V roce 2005 se Izraelci rozhodli zcela opustit všechny izraelské osady v pásmu Gazy. Oblast Guš Katif v pásmu Gazy byla známa nejmodernějšími skleníky na světě s pozoruhodnou zemědělskou produkcí. Oblast vydělávala každý rok 200 milionů dolarů. Celková aktiva dvou set zdejších firem představovala 23 miliard dolarů (tedy asi půl bilionu korun). Oblast Guš Katif se podílela na zemědělském exportu Izraele celými 15 procenty. Toho všeho se Izraelci vzdali a navíc přijali nabídku Nadace pro ekonomickou spolupráci Evropské unie, aby oblast byla předána palestinským Arabům. Především šlo o to, aby 4000 palestinských Arabů neztratilo práci. Izraelci tedy demontovali pouze soukromé obytné domy a část odvozitelné technologie. Všechny hospodářské a průmyslové budovy, knihovny, komunitní centra, školy a synagogy zůstaly nedotčeny. V ten samý den, kdy izraelská armáda opustila oblast Guš Katif, do něj vtrhli se souhlasem představitelů Palestinské autonomie i palestinské policie tisíce palestinských Arabů, kteří zcela zničili 800 (!) skleníků. Během několika dnů byla oblast zcela vyrabována, synagogy vypáleny a všechno zničeno. Inu – proč ne, když jim pořád někdo platí i bez práce? Na udržení provozu v mezidobí při předání území palestinským Arabům navíc Evropská unie věnova 14 milionů dolarů. Naprosto zbytečně. Dokonce i prezident Světové banky James Wolfensohn věnoval na akci pět set tisíc dolarů. Naprosto zbytečně.

23 0
možnosti
Foto

Uz neni v kodexu diskuteru ustanoveni o lhani? To co napsal Masek uz neni jen obycejna lez ale fanaticka hnusna pomluva. Pokud v rozruseni napisu co si o tomto diskuterovi myslim, budu smazan, jeho lez tady ale zustane. Hnus na vysostech

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS