Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to pořád ta stará známá ODS. Povýšená nade všemi, obrovské sebevědomí a nic...prázdno...nula...tohle už jsme viděli za poslední roky mnohokrát. Jak léčit? Nevolit! Jedny volby, kdy tam nebudou, a je klid.

1 1
možnosti

Podle mně o nezvolení Fialy rozhodli poslanci napříč politickým spektrem, "extrémisti" z KSČM, z Pirátů a noví, dosud "neprověření" zůstali stranou. Kováčik například, byl téměř udiven a prohlásil, že on Fialu volil. Domnívám se, že to spikli "staří" poslanci, kteří se léta znají a v kulevárech se často domluví na různých podivných věcech.

Troufnu si dokonce hypotézu, že v cause Fiala o jeho nezvolení "slušně poprosili" své politické "rivaly" poslanci a kmotři ODSI, kteří mají už toho Dobráka plný chrup.

5 0
možnosti

Tedy pane Vaše věta : " ..nás, pravicové voliče ..." by docela mohla aspirovat na vtip roku.

Podle vás je ODS nekonstruktivní když nespolupracuje s Babišem a zároveň máte srandu z toho když si Babiš (ve spolupráci s Okamurou a s komoušema) vytírá v parlamentu "pravicovými" stranami hnědou dirku.

Jasně ve vládě tvořené většinově ANO a marginálně doplňky třeba právě z ODS se najednou Babiš stane čestným a férovým partnerem na jehož slovo se lze spolehnout.

Pokud Vás Babiš přímo neplatí, tak nejspíš začínáte trpět nějakým intelektuálním deficitem.

Lehce mě zaráží, že si Vašimi příspěvky Neff zapleveluje Neviditelnýho psa.

Ale samozřejmě, že i tak jednostraně zaměřené příspěvky jako vycházejí od Vás mají právo existovat ve veřejném prostoru.

1 2
možnosti

Ten pohled na vec je slozitejsi.

Mozna by ODS a Fiala v pristim utkani par peknych kosu z jejich parkety vsitili. Ale fanousci budou mit oci jen pro hvezdy utkani, ktere jejich tym vyhral. A po poslednich prabidnych zapasech nebude tezke zvitezit. Byt s tesnym rozdilem. A vitezstvi bude vitezstvim hvezdy Babise

1 0
možnosti

Už dříve bylo zřejmé, že P. Fiala prostě není žádný politik. On se cítí nejlépe v nějaké televizní besedě, kde se hodinu povídá třeba o karierním řádu učitelů, atd.

Obrazně řečeno je jako divadelní či filmový kritik, kterého postaví na plac, aby sám něco režíroval či něco zahrál. Najednou zjistí, že to není jen o tom, kdo kam přijde, odejde a co řekne, o kameře, světle či střihu.

Je to taky o tom, že musí komunikovat s hvězdou či hvězdičkou, která je třeba lidsky nesnesitelná, ale lidé jí tam prostě chtějí.

6 1
možnosti

P98e17t45r 74T87o32m78e73k

25. 11. 2017 11:18

Vůbec nevidím důvod proč by se měl Fiala doprošovat něčeho co je logické a co je nepsané pravidlo.

4 8
možnosti
Foto

A respektovala ODS nějaká nepsaná pravidla a logiku při církevních restitucích?

6 3
možnosti
Foto

Argumentovat v roce 2017 nějaký 30+ let starým "estébáctvím" Andreje Babiše, je tak zakyslé a neaktuální, až to mlátí vraty.

ČSSR byl socialistický stát. To každý ví. A v tomto státu každý, kdo byl dospělého věku pracoval pro blaho společnosti nebo to alespoň předstíral.

A Andrej Babiš, také díky svým jazykovým schopnostem, "zděděných po rodičích", obchodoval v nesocialistické cizině a byl proto pod drobnohledem orgánů ministerstva vnitra.

To samozřejmě přijmout musel, jinak by byl bez této atraktivní a lukrativní práce. A za zlé mu to může mít pouze ten, který neměl ty potřebné jazykové a další schopnosti pro tento druh práce a pak ten, kdo to chce NEUSTÁLE ZNEUŽÍVAT proti A. Babišovi.

Vzácní stěžovatelé. Najděte prosím jeden jediný záznam o tom, že AB toto spojen se složkami tajné policie nějak zneužil, aby poškodil konkrétní osobu a přidám se do vašich řad.

15 5
možnosti

P33e72t21r 44T21o34m56e24k

25. 11. 2017 11:16

A na koho se dá něco takového dohledat?

0 0
možnosti

J37a78n 71R17á25ž

25. 11. 2017 10:00

Fialou, který se stal pouhým stínem Kalouska, se musí zabývat především členové ODS. Rozebírat jeho trapné vystupování v blogu nemá valného smyslu. Těžiště pozornosti na aktivity opozice se přesunulo na Kalouska a to je dobře, neb ten, na rozdíl od Fialy ví co je to sněmovní politika a také ví, že to co se děje před kamerami TV je pouhé show pro veřejnost a to skutečně důležité se odehrává při jednáních v kuloárech. Přál bych si, aby Kalouska jeho přítulnost k alkoholu nevyřadila ze sněmovní hry. Byla by to pro opozici , a nakonec i pro nás všechny pohroma, neb by Babiš neměl ve Sněmovně politicky kvalifikovaného oponenta.

2 2
možnosti
Foto

Kalousek je svými hysterickými výstupy ve Sněmovně trapný, ale Fiala jako jeho podřízený je ještě trapnější.

6 0
možnosti
Foto

Cituji zajímavý názor na Petra Fialu od bývalého ministra zdravotnictví: "Politická korektnost je pokrytectví, svatouškovská lež poplatná ideologii plné falše. Korektnost politika je slušnost vůči kolegům politikům, někdy dokonce i k občanům. To Petr Fiala neumí a už se to nenaučí. Předseda ODS je rigidní osobnost bez osobního kouzla a smyslu pro humor. Petr Fiala řekl, že nepodpoří do funkcí komunisty a SPD. A že vydá Babiše a Faltýnka ke stíhání. Řekl to ponižujícím způsobem, bez okolků a vaty.

Pan profesor neumí počítat.

Ale ostatní mu to spočítali. Zvolen byl komunista Filip, Okamura i Hamáček, dokonce i „pirát“ Pikal. Jen Fialu ne a ne zvolit. Když oni si chlapci a děvčata drze dali název „Demokratický blok“, s Kalouskem a Farským nálepkují ostatní, kdo je, a kdo není demokrat."

13 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS