Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poté, co ho vlastní partaj podrazila při prezidentské volbě roku 2003, se Zeman stáhl z politiky a nastalo období, kdy na něj veřejnost více méně pozapomněla.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=635368

Tehdy mě zarazilo, že ho navštívil americký velvyslanec.

1 0
možnosti
MB

Dlaždič používá kladívko a politik slovo. Chápu, že jeden se klepne do prstu a druhý se tkz. uřekne - normální. Probléme ovšem je, když politik křivé slovo bere za svůj běžný pracovní nástroj ! Pak přicházejí soudy. První Miloš prohrál v r. 1997 s pokutu 20. tis Kč. Následovaly excesy další do součtu 7 nařízených omluv.

Pikantní je konstatování Nejvyššího správní soudu, který potvrdil lživost jeho výroků o protikandidátovi - citace "V průběhu volební kampaně došlo k nezákonnostem". schopným ovlivnit volební výsledek,"

Rozumím dlaždiči - kleje, lže a mluví sprostě. Proč je Miloš Zeman recidivista - dlaždič, to nechápu ... Zdroje https://www.lidovky.cz/milos-zeman- http://denikreferendum.cz/clanek/15019-prima-volba + běžný život, někdo říká díky Bohu za to ... :-)

5 2
možnosti
Foto

A jak jste z toho vyvodil, že Zeman úmyslně lhal? Čtěte prosím toto:

.

§ 184Pomluva

(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem."

http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-2-dil-2-paragraf-184

Pokud by byl Zeman někdy takto odsouzen, pak ano. Pak lze, bez uzardění tvrdit, že lhal. Bude to soudně potvrzené. Teď ale soudně potvrzené není nic.

3 2
možnosti
PK

Nevím jestli je to podvrh ale dostal jsem emailem foto článku pana Peroutky: Hitler je gentleman,časopis Přítomnost ročník 15 , 18.října 1938, který Zemánek kdysi uvedl na veřejnosti. Tak , že by tentokrát Zemánek měl pravdu, nebo falsum?

2 0
možnosti
Foto

Ona některá čísla Přítomnosti v archivu chybí (asi se někomu nehodily) a výraz "AH je gentleman" zcela odpovídá Peroutkovu předválečnému a částečně i okupačnímu psaní.

2 0
možnosti
Foto

Ano, Zeman je neomalenec, který často hovoří přímo a urážlivě. To si nezhoršil alkoholem, to je jeho povaha. A díky Bohu, paní redaktorko, za ni.

7 2
možnosti
JV

J75i13r59i 27V42r11a58b96e40c

23. 11. 2017 14:29

Děkovat Bohu za to, že v Česku vládne křivák-křovák je drsné ..Ale pro mistra Hermánka ideální.;-(

5 3
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články