Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ziji ve Statech 38 let a bohuzel musim souhlasit. Z Heterosexualniho bileho muze udelali monstrum ktere jenom sexualne obtezuje zeny a utlacuje minority.

Tak jsme to dopracovali ze za chvilku kdyz se jenom podivate na zenu budete narknuty z obtezovani.

2 0
možnosti

MIgranty přijímat je fajn, ale něco to stojí:„Zaopatření uprchlíků všech kategorií stojí ročně mezi 20 až 30 miliardami eur (5,1 bil. až 7,7 bil. korun). Přes 600 tisíc ilegálních přistěhovalců žije ze sociálního systému. Dělají potíže v obcích i spolkových zemích, což pranýřoval třeba Boris Palmer, starosta města Tübingen za Zelené,“ dodal.

4 0
možnosti

Mám ve státech trocha kamarádů a jsou mezi nimi jak voliči republikánů i demokratů. Asi jsme trochu jiná sorta,bo jsme kámoši amerického fotbalu ale naposledy když jsem s jednim mluvil tak mi řekl jasně ....se z něj nepo ...hlavně že Eagles válejí. No my tady nemáma ani Trumpa ani Orbana ale asi se taky nepo..;-D

3 0
možnosti
Foto

Všechny informace, třeba i ty zprostředkované z filmů atd., naznačují, že rasové napětí poznamenává hluboce oboustranně vztahy obyvatel USA. Politická korektnost je nutně jednou z možných reakcí na tuto situaci. Je jasné, že je nutnost dávat si pozor nejenom na pusu, aby papiňák nevybuchl.

1 5
možnosti

Máte pravdu, ale nic se nemá přehánět. A politická korektnost přehnala zdravou míru, z papiňáku se teď právě upouští pára.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,22
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články