Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...to je pane diskuse ... Štěpán Bicera, Standa Novák - dva chrabří Neburešovi obhájci;-(. Schází třetí do mariáše ... Ivo Hnilica ;-)! Chce se mně říct: ,,Jak jste starý, tak jste naivní";-)!

6 5
možnosti
Foto

také mě udivuje ta bezbřehá naivita.

A pak prý stářím přichází moudrost:-P

3 3
možnosti
Foto

V MF je dnes rozhovor s Babišem. Velmi rozumné názory srozumitelně podané. Babiš na rozdíl od ostatních politiků působí věrohodně a přesvědčivě. Ostatní, včetně Fialy, o Kalouskovi nemluvě, působí křivácky, bezcharakterně. Kdo má smyslový "radar", ten to tak musí vnímat. Nepřátelé Babiše buď sledují vlastní osobní cíle, kterým on překáží, nebo jsou bez radaru.

6 8
možnosti

Tak tomu přece není ! - byl nabídnut mediální obraz = A.Babiš je státotvorný, jedině on zachrání národ, je nebohý, a proto se mu dostává neortodoxní pomoci i od Hradu. Kdo se vyjadřuje jinak je blb, ba i pirát .Tak tomu přece není ! Možností řešení je fůra, řada je i v příspěvcích - Zejména, těch omínusovaných ... :-)

5 2
možnosti
Foto

Dvacet pět let politické strany tuhle zem nestydatě se svými kumpány rozkrádali a teď by se jejich lídři měli děsit 4 mizerných roků, ve kterých by si Babišův Agrofert trochu pomohl? Nesmysl. Vadí jim, že s Babišem se krást nebude a proto se ani netlačí do vlády, která pro ně bez zlodějen ztrácí přitažlivost.

8 4
možnosti
Foto

kde berete jistotu, že s Babišem se krást nebude???

6 1
možnosti
Foto

Njn, čím mladší, tím snáze ovlivnitelní.

2 0
možnosti

p. MNoudrá souhlas, jenom větu doplním do originálu - Njn, čím mladší, tím snáze ovlivnitelní - pravili komunisté a snížili hranici voliče z 21 na 18 let ... :-)

2 1
možnosti

A25d36a51m 51M59a32l87ý

9. 11. 2017 14:10

A přitom by stačilo aby ANO do vyřešení Čapího hnízda přenechalo vedoucí funkci někomu jinému než Babišovi. Ale to se vlastníkovi této firmy nechce.

7 4
možnosti
Foto

To je opravdu dětinská úvaha, zvláště při rychlosti našich soudů.

4 0
možnosti

Nečtu od vás první kritiku těch, co nechtějí s Babišem do vlády. Ale ani jednu úvahu o tom, proč ne. Vy máte jasno, protože jsou všichni pitomci. Ale opravdu všichni? A vy máte ten správný názor? Neuniklo vám něco?

11 5
možnosti
Foto

Můžete to rozvést? Mě by opravdu zajímalo, v čem bude menšinová vláda pro ČR prospěšná.

4 0
možnosti

Nevěstu nikdo nechce tak co, pojďme znovu rozdat karty v předčasných volbách. AB necouvne a ostatní taky ne, co jiného zbývá?

1 2
možnosti
Foto

Pane Bartoni, modlíte se večer před spaním k obrazu Andreje Babiše nad postelí, nebo ne?

5 15
možnosti

To je úroveň opravdu, místo abyste k jeho blogu napsala vaše připomínky vypadne z vás tady ten blikanec, ale ono je to jednodušší urážet, než zapojit hlavu.

8 1
možnosti

:-)....Máte plnou pravdu, je to logické ! Včera v Událostech ve 22 jsem Michálka a tři další sledoval. Kroutil se jak had. A Bartošek, Farský, Chvojka, .....škoda mluvit. Absolutní nezájem o spolupráci, za všechno může ANO, že vyhrálo o délku parníku! JEště tam chyběl Fiala. Skutečně státotvorné strany. Čím pro republiku hůř, tím pro nás lépe! Si myslí. Ale,,,,myslím že se pletou, lidé nejsou zase tak hloupí, za jaké ji tito vychytralí politici považují ! R^R^R^

11 8
možnosti
Foto

Já postoj ODS a dalších stran schvaluji, s osobou jako je Babiš nelze jít do vlády. Takového ortodoxního lumpa jeden pohledal.

6 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS