Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řešení celé patové situace vidím ve zřeknutí se ANO vedení Sněmovny včetně všech výborů výměnou za pasivní podporu vzniku menšinové vlády odchodem všech opozičních poslanců ze Sněmovny při hlasování o důvěře.

1 0
možnosti
Foto

Ano, je to přesně tak. A ty "objevy" kolem jsou poněkud nedůstojné. Až směšné. Říkali už před volbami - ANO může sestavit jen vládu ze stoky. Pokud tedy budou chtít jakoukoliv vládu dle svých představ, budou muset do té stoky rovněž. Třeba je někdo při tom bude držet za patičku...

2 0
možnosti
Foto

Také mě fascinuje, jak vybraní politici "hrozí". Jenomže je to výsledek voleb, a ten může hrozit leda tak poražené.

Nejlepší je "vizionář" Fiala, který neustále opakuje, že před tímto výsledkem voliče varoval již před volbami. De facto tím voličům vyčítá, že volili, jak volili, místo aby ho poslechli a hodili hlas třeba zrovna právě jemu.

Je tragické, jací nesoudní ignoranti a alibisté nám chtějí "vládnout". Do poslaneckých lavic za poslanecké platy chtějí, ale evidentně jen proto, aby blokovali chod naší země. Jestliže nejsou schopni kooperovat, nemají vůbec lézt do politiky.

Bude pikantní, až se díky tomu ukáže, že politiky vlastně vůbec nepotřebujeme.

11 2
možnosti
SN

:-).....Výborně napsáno! Včera, jako každý den jsem sledoval Události komentáře, 4 hosté.....připadal jsem si jak v Jiříkově vidění. Tentokrát LUkáš Dolanský mi byl po dlouhé době sympatický.

Farský, chytrý Michálek, Bartošek,Chvojka. Debata se točila v kruhu. Všichni zaseknutí, přitom Babiš jednal se všemi s nabídkou ke spolupráci, prostě.....nedopustit za žádnou cenu sestavení nové vlády. Skutečně státotvorné strany! Pirátům jsem fandil, ale jsem moc zklamán. Ti si představují, že oni budou řídit politiku v naší republice. R^R^R^

6 3
možnosti
Foto

Anonista tohle nikdy nemůže pochopit, pane Nováku. :-)

6 2
možnosti
DV

D52a30v94i66d 74V67l46k

9. 11. 2017 8:43

Podle mě je to zatím jen Babišova hra s veřejným míněním.Vlastně s nikým vážně nejednal a nikomu nic nenabídl. Žádný kompromis, nic. Jde mu o to, aby se většina společnosti začala na ostatní strany dívat , jako na ty líne lumpy co nechtějí přijat vládní odpovědnost a jsou nezodpovědní a proto nevolitelní a bez podpory. Toho může využít buď v předčasných volbách , nebo ve vnitrostranických bojích v ostatních stranách za účelem pučů bezcharakterními pragmatiky typu mladej Klaus a starej Čunek. Následně pak se zpacifikovanou KDU,případně ODS bude v klidu vládnout a zničí je úplně jak ČSSD.

8 3
možnosti
TB

To, že Babiš zničil socany je legrační omyl, ta strana se svou neschopností zničila sama ;-)

11 0
možnosti
VS

ČSSD obvinila Bureše z dotačního podvodu?

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že kdyby ANO prohlásilo, že sestaví vládu bez trestně stíhaných osob, tak ČSSD s KDU už do koalice šli. Takhle to na mě působí dojmem že ANO s tou pomocí KSČM a SPD počítá od samého počátku, jenom se tváří jinak. Ale zjevně tím ukazuje, že je jedno s kým bude vládnout, hlavně když bude vládnout Babiš.

6 0
možnosti
Foto

Podle Vás je asi běžné, aby ten, kdo vybudoval něco tak úspěšného, jako je po těchto volbách hnutí ANO, rezignoval na vše, co pro tento úspěch udělal? A to jen proto, že se zavedení politici nedokáží smířit s tím, že se Babiš ukázal být schopnější než oni.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články