Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I kdyby jeho stav byl zapříčiněn jen jen pomluvami a lži v médiích ;-D, jeho stádium alkoholismu se podle mě už za nemoc považovat dá.

4 2
možnosti
JK

Zeman je vážně nemocen a nemoc postupuje rychle, k tomu hodnocení mi stačí pár fotek za poslední dva roky. Nejpravděpodobnější je hrubě zanedbaná cukrovka, ke které necitlivost končetin patří a stávají se z nich hůlčičky. Pro zpomalení nemoci je potřeba přísná životospráva, duševní vyrovnanost (bez stresu), odpočinek a vhodná rehabilitace. Mě připadá, že Zeman páchá vědomě sebevraždu, do které ho tlačí jeho nebetyčné ego.

Kdybych Zemana skutečně nesnášel, tak mu hlas hodím a budu mít škodolibou radost z jeho chátrání a konce. Ať je jaký je, na jeho zdraví mi záleží, proto ho volit nemohu.

8 1
možnosti
PS

P89e53t67r 17S21k80á79l40a

8. 11. 2017 12:23

Jeho přístup k vlastnímu zdraví se těžko chápe. Celou jeho politickou dráhu provázejí výroky jako „Můj vztah k zelenině je veskrze pozitivní. Žádám ovšem, aby mezi mne a ji byl vsunut transformační mezičlánek, který se jmenuje prase.“ nebo "Alkohol piju s neutuchající chutí" případně "Kde máme popelníček, pane řediteli?"

4 1
možnosti
PV

P41a16v50e81l 62V19é17b24r

8. 11. 2017 11:35

Cituji: "Tam jsme ale věděli, kdo za obviněním Babiše z podvodu stojí."

Samozřejmě, že to věděli všichni Za obviněním stála Spravedlnost.

0 1
možnosti
JK

Doplňuji: "Tam jsme (návštěvníci hospody Na Růžku, zejména stůl vzadu pod svatým obrázkem) ale věděli, kdo za obviněním Babiše z podvodu stojí."

Takhle je to jasnější.

0 0
možnosti
BM

Ohledně té rakoviny je to nesmysl.... Avšak je nutno přiznat, že není pravděpodobné, že by ukončil další pětileté období. Stačí porovnat jak se jeho stav za těch uplynulých pět let změnil. A lepší to již nebude... Bohužel se to již projevuje i na duševním stavu. Jeho výroky jsou mnohdy nebezpečné. To, že mu "odešla cukrovka" s "bonmotem" protože jí sladké může způsobit mnoho škody. Když uvážíme, že mnoho jeho voličů je v pokročilém věku a řada z nich trpí cukrovkou, tak se může stát, že i oni přestanou dbát na životosprávu a jejich nemoc se může zhoršit. Prostě si řeknou"pan prezident jí sladké a vyléčil se, doktoři tomu narozumí..."

1 0
možnosti
MS

O používání sprostých lží v prezidentské kampani ví hodně i Zemanův volební tým. :-/

20 0
možnosti
JH

Bože, jak hluboko jsem klesla!

1 0
možnosti
PK

nechtěl bych se o sobě dočíst v novinách , že umírám,to je skutečně vizitka člověka,který to uveřejnil bez ohledu zda je to či není pravdaRv

3 0
možnosti
Foto

A co by vám na tom vadilo, kdybyste věděl, že to není pravda?

0 7
možnosti
PS

P53e14t20r 17S43k17á72l51a

8. 11. 2017 9:03

Zveřejňování takových zpráv je neetické a odsouzeníhodné. Zhubnutí a celkově nezdravý vzhled může mít samozřejmě jiné příčiny. Nicméně i sám Zeman by se o svém zdravotním stavu měl vyjadřovat uvážlivě a nevypouštět zprávy typu "mám prostatu jako panic" nebo "cukrovka mi odešla".

8 1
možnosti

Také tomuto HOAXu nevěřím... lidé jak Zeman, zlí, podlí a zákeřní, jsou zároveń velicí zbabělci, sebemilci a ufňukánci.... a kdyby měl opravdu povědomost o svém, tak brzkém konci v bolestech, zcela jistě by nebyl v takovém klidu a pohodě...

6 1
možnosti

Nejsem příznivcem Zemana ale toto je skutečně za hranicí myslitelného.

11 0
možnosti
SN

:-)......Souhlas ! Na FB už byl úmrtní list a pozvání na pohřeb! Nechutné, až odporné ! R^R^R^

4 3
možnosti
DB

bohužel máte pravdu........jde totiž o to, že si část lidu myslí, že je nutné být za každou cenu IN...A TAK PRO to své malí zviditelnění udělají ledacos.......začíná nám chybět cit pro vhodné a nevhodné....ale to nám naši poslanci a jiní servírují denně...........takže není divu...........bohužel.........je to řízený úpadek společnosti...přinejmenším její jisté části.........

a co se týká zdravotního stavu..jistý ministr financí v SRN je na kolečkovém křesle již asi 20 let nebo více...a pokud vím stal se i šéfem Bundestagu...tedy jakoby předsedou naší sněmovny......tedy schopnost chodit není pro politika až důležitá...důležitější je jeho halva...........a Zeman ji má velmi v pořádku.......jeho "úlety" byly podle mne plánované chtěné.......jen nevím proč to dělal.......

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články