Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy máte obavy, "zda skutečně nešlo o politicky motivované sledování s cílem Nečase natolik kompromitovat, aby odstoupil", zatímco já jsem přesvědčená, že šlo o regulérní puč organizovaný Hradem a Ištvanem.:-)

0 4
možnosti

:-).......Máte samozřejmě pravdu ! Ty odposlechy spousta lidí slyšela,( i ty soukromé), bylo mi zle, když jsem si uvědomil, že premiér je "oušlapek" v rukách "carevny" která ho dirigovala jako domácího psíka. Teď si samozřejmě spousta přemýšlejících lidí pokládá otázku: Tato dvojice opravdu řídí chod našeho státu? Vždyť to je cirkusové představení.

K tomu načasování....obdobně, jako pan Flaška, ale v opačném gardu. Preference ČSSD, letí dolů volným pádem, hrůza v očích ČSSD, "rychlá a zběsilá" a hlavně.....tajná reorganizace policie s neodvolatelným termínem. Sobotka za ni Chovance pochválí, pak najednou vyběhnou po letech Kalouskovy dluhopisy, Čapí hnízdo, není toho souběhu věcí v krátkém čase trochu moc? I hlupák se dovtípí!

Pana Čunka mám za jednoho z nejschopnějších politiků, za kterým jsou vidět výsledky. Též si užil svoje, všichni to pamatujeme. Pro Vás ....R^R^R^

3 2
možnosti

Přestávám se v té legislativní mele nějak orientovat,tak jak to je s odposlechy definitivně...platné,nebo neplatné?

2 0
možnosti

Jen jsem to prolétl, ale chápu to - jsou platné když je nařídí příslušný soud. A ten kdo je nařídil byl prý nepříslušný. Potom kvalita zdůvodnění proč? - to už je dost subjektivní. Politika je svinstvo.

1 0
možnosti
Foto

Že to byla celé habaďůra na shození ODS od vlády, o tom nemám pochyb od samého počátku.

6 1
možnosti
Foto

;-D Habadˇura to byla. Petřík nesplnil zadání a tak jej bylo třeba vyměnit. Ovšem výměna neprošla dle představ těch, kteří jí zařídili. Ani údajných ,,stojedna" nepomohlo, penězovody vyschly a big tunel okolo jádra holt neprošel. Bimbo je vychytal;-)

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS