Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

P85a14v81e11l 37G88ö67t92z57e

6. 11. 2017 16:51

Tak ono to taky ve finale vychazi z toho, ze on zadny Tandem Babis - Zeman nikdy neexistoval. jak se rika, nepritel meho nepritele je muj pritel, to je tak vse. Ta medialni zkratka byla vytvorena opozici, pro kterou je Zeman shruba stejny nepritel, jako babis. Kazdy ale z uplne jinych duvodu.

1 0
možnosti
MN

Podle mě má Zeman všechno to politické dění kolem něj ve svém věku už na háku.

Vlastně ani tím prezidentem být nijak zvlášť nechce, klidně půjde na Vysočinu objímat stromy a číst knihy.

To, co ho pohání, je zábava ze šachové partie, která se kolem něj teď rozehrává. A on jako zkušený šachista by samozřejmě tuto partii rád vyhrál, jen tak, pro potěšení.

2 1
možnosti
Foto

Jeho pohání akorát to zlo, které může jako prezident beztrestně páchat. Zlý, mstivý a lstivý stařec. :-/Rv

8 4
možnosti
SN

:-).......Dobře jste to popsal ! Dnes se dočkáme "překvapení"! Bude kandidovat na presidenta svěží vánek, Topolánek. Kandidátů převelice moc, budeme se bavit ! R^R^R^

2 3
možnosti
JH

Ano, politiku dělají úplně všichni! V tomto případě se Zeman snaží využívat Babiše, Babiš Zemana. Jinak tomu není ani u opozice. To jen česká média z jedněch dělají ďábly a z jiných anděly:-)

4 0
možnosti
Foto

Ale, to je přece, pane Havránku, zcela normální a standardní, abych se dopustil pleonasmu.

3 0
možnosti
VK

Mně se zdá, že nejen Zeman, ale všichni politici dělají politiku stále jenom tak, aby uspěli především oni.

3 0
možnosti
JSS

Zeman ztratil naprosto sebereflexi - jiný velký Narcis jako Klaus....Ještě přijde na ně doba - ale ta bude neúprosná....

2 2
možnosti
Foto

Který Klaus ztratil sebereflexi? Ten zaměstnanec ČEZ?

3 1
možnosti
SB

Slova o tom, že tohle či ono je konec demokracie, jsou v současné době typickým příkladem toho, že někteří lidé mají tendenci viděl problémy příslušné chvíle jako kardinální. Matka vidí jako zborcení světa, že synovi v pololetí šesté třídy o jednu dvojku uteklo vyznamenání, měsíc z toho nespí, synovi a mnohdy i manželovi kvůli tomu dělá peklo ze života, popřípadě nadává na domněle nespravedlivé učitele, avšak když syn o dvanáct let později přebírá z rukou rektora ČVUT diplom s titulem stavebního inženýra, už o tom, co tehdy považovala za konec světa, ani neví. Už si vůbec neklade otázku, jaké že to měl syn vysvědčení v pololetí šesté třídy.

Stejně tak ta věc kolem Zemana a Babiše: Je totální nesmysl, že by to byl konec demokracie. Současná situace není zralá na nějaký převrat nebo zhroucení tohoto politického systému zevnitř.

Demokracie samozřejmě ohrožena je, avšak nikoli tím či oním politikem, nýbrž totálním celoevropským nezvládáním kontroly jediného opravdu kardinálního problému, jemuž je naše civilizace v poslední době velmi intenzivně vystavována. A za to Babiš nemůže a Zeman už teprve ne.

Pocit, že je zde nějaké ohrožení demokracie a že to je důsledek Zemanovy nebo Babišovy politiky, je vyvolán pouze oním výše uvedeným principem, že mnozí lidé se vždy domnívají, že problém, který zrovna vidí před sebou, je kardinální. Až se za deset let ukáže., že kardinální vůbec nebyl, oni se nepoučí a opět budou jako kardinální vidět nějaký jiný problém, který v historickém reálu bude zcela podružný.

A až skutečně přijde kardinální problém, budou ho naopak podceňovat.

5 3
možnosti
MB

Současné tanečky okolo vlády vůbec nejsou o A.Babišovi ! Jsou o budoucnosti M.Zemana. Miloš strašně riskuje - pokud v Čapím hnízdě vejce praskne ... K tomu zdravotní složitosti - Bez emocí a pošpiňování - Opravdu se mu divím - Mega - giga - ego ! ... Žádný laskavý , blahoskonný a moudrý děd z Vysočiny ... ! :-)

6 3
možnosti
VH

Zdá se Vám, že Zeman dělá politiku stále jenom tak, že chce především uspět on? Ale nezdá. Jemu záleží pouze na Zemanově egu. Egu, které si je vědomo Zemanovy malosti ve srovnání s předchozími prezidenty.

2 1
možnosti
Foto

"To je samozřejmě opět krásný příklad toho, jak Zeman provokuje." To máte pravdu, ale vy si myslíte, že prezident je od toho aby provokoval? Zvláště prezident, který při prezidentském slibu bez uzardění lhal, že chce společnost spojovat, a ne rozdělovat? 8-o

11 2
možnosti
Foto

Nelhal. Pravdoláska rozděluje společnost proti němu, aby mohla na Hrad dosadit svého člověka.

Jak by to proboha mohla udělat, kdyby se spojila s druhým, tedy Zemanovým, ideologickým proudem? To by se pak neměla proti komu vymezovat.

Pokud toto nechápete, pak sorry.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články