Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J49a58n 70R35á79ž

1. 11. 2017 16:24

Nedávno si mi postěžoval jeden farmář: Já prostě nemám to štěstí, že můj prasečák nebyl dřív nějaký tábor, kvůli kterému by ho koupil stát a tím by mne zbavil dluhů.

7 0
možnosti
Foto

Nebojte, Babiš na to dostane dotaci.:-/ Ale víte, co by mě zajímalo, když jste tak dobře informovaný? Jak dopadlo šetření OLAF ohledně Čapího hnízda? Říká se, že to označil jednoznačně za dotační podvod.:-)

1 1
možnosti
Foto

Na ten vepřín dostane dotaci Babiš? WOW! Dotaci? Právě Babiš? A od koho?

0 0
možnosti

"Vyhrazené:

Zvláštní skutečnosti Chráněné dle zák. č. 240/2000 Sb., krizový zákon"

To by teda mohla být krize!

... třeba by na Farmě zvířat došlo ke vzpouře strany Čtyři nohy dobré.

3 0
možnosti
Foto

Vězeňských pracovních táborů pro potřeby válečného hospodářství s lacinou pracovní silou vzniklo na území protektorátu 600 a z toho 52 pobočných koncentračních táborů, třeba pobočka tábora Osvětim, kdo onich ví ? Je tam nějaký památník ? Není. Proč byl zvolen tábor, když tábor v Letech s převahou etnicky cikánského obyvatelstva byl v provozu jeden rok (od 2. 8 1942 do 6. 8. 1943). To také nechápu.

13 0
možnosti
JR

J80a77n 27R47á52ž

1. 11. 2017 16:36

Lety byly zvoleny právě proto, že osazenstvo tohoto převýchovného tábora nucených prací tvořilo cikánské etnikum. Jinak by o tomto táboře ani pes neštěkl!

Je ovšem s podivem, že na rozdíl od tábora v Letech, o existenci komunisty zřízených Táborů nucených prací, kam byli "na převýchovu", jen na základě libovůle stranických komisí, posílány tisíce režimu nepohodlných osob, se nikdo nezmiňuje. Jestli to není tím, že hodně Chartistů má z té doby špatné svědomí a to nesmí, například pan Herman, jitřit.

7 0
možnosti
MD

Dobry clanek. Slo to resit i formou pouziti penez na chude a soucasne talentovane zive cikanske deti. Urcite by se nasli, kdyby je ministr Herman hledal. Ministr vsak usoudil, ze mrtvi vepri a mrtvy pamatnik si to zaslouzi vice.

4 0
možnosti
Foto

Zcela nesmyslná akce. Bohužel.

4 0
možnosti
EH

Nejenom to zveřejnili až po volbách, ale raději v povolebním mumraji, aby to náležitě zapadlo. Ještě že Herman by voliči za svojí píli náležitě odměněn.

7 0
možnosti

Škoda, že to voliči neviděli před volbami.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články