Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nevim, zda vlastizradce, ale ta jeho nemoc uz se zacala projevovat uz v jeho prvnim funkcnim obdobi. I kfyz se tenkrat dalo jeste rikat zaplat panbuh ze on a ne Milous Zeman.

0 2
možnosti
Foto

To jsou věci. Když členství v EU potřebuje takovouto obhajobu, tak vážně nevím. A přitom to ještě není ani 15 let a už tak hluboké zklamání.

1 0
možnosti
Foto

A dodám: Jakéhosi optima evropské integrace pro občany dosáhl již před 40 lety EHS. To, co se děje od Maastrichtu, to už je integrace pro politiky a nikoli pro občany. Bez vynálezů jako je Euro a Schengen bych se velmi rád obešel. Jejich nevýhody předčí jejich výhody. Konkrétně Schengen ušetří pár procentům občanů pár minut denně, ale současně ohrozí všechny ostatní.

0 0
možnosti
MD

Je dobre, ze panove v CSSD, kteri u zrodu a chozeni 16.000 (sestnactitisicoveho) delnika do mestanky stali, zapomneli prislovi 'mlceti zlato'. Konec spatny vsechno dobre. Pro CSSD a CR.

1 0
možnosti
JH

Ostatně, co také jiného čekat od takových Zaorálkům, Bohoušů, ČSSD?

Zasloužený výprask bude následovat už v sobotu:-)

7 2
možnosti
Foto

Zao ce Tung, když se trochu více rozjede, tak si lehce nevidí do úst. Obezřetnost vůči EU je podle něj vlastizrada, přijímání všech jejich, i těch naprosto sebezničujících návrhů, je to nejhlubší a nejryzejší vlastenectví. Já fakt nevím, u koho s tímhle soutěží o hlasy.....

4 1
možnosti
LP

Mě zaujala zmínka o tom, že Británie na brexitu prodělá. Svoboda, na které se prodělá, je podle něj špatná...

6 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články