Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až budete v pozici vídeňské ženy, která nemůže večer vyjít z domu obávajíc se o svou bezpečnost, porozumíte volbě Rakušanů lépe. Vídeň si rozdělili muslimské gangy v kombinaci s drogovými bandami z Balkánu.

4 0
možnosti

Vtipně jste upozornil na to, jaké nálepky se dávají stranám, které nezapadají do tzv. "evropského hodnotového proudu" a jsou (více či méně) ze zdola nuceny, aby se zabývaly i tím, čím žijí běžní obyvaleté jejich zemí. To je snad populizmus, když politik reaguje na postoje voličů, co je pak uplácení voličů, jak to předvedla nyní před volbami ČSSD!? Jen na okraj k lithiu, která politická strana nyní zoufale potřebuje k přežití peníze, moc peněz, neb dluží stamiliony dědicům jistého právníka a vypadá to tak, že volební výsledek také bude tristní a do stranické pokladny toho přiteče jen velmi málo?! Není tedy na místě položit si základní otázku všech vyšetřovatelů: "Qui bono" i zde ve věci lithium?

1 0
možnosti

J94i73r63i 74B45o83r

17. 10. 2017 17:39

Nejsou ty výsledky voleb dneska trochu jinak?Nespěchejte s hodnocením.

1 0
možnosti

K63a59r66l63a 38S12u19c52h34á

17. 10. 2017 15:13

jenom jeden diskusní příspěvek?

0 0
možnosti
Foto

Svobodní mají šanci dostat se do parlamentu i u nás. Mainstream samozřejmě dělá co může aby se tak nestalo. SPD je celkem levicová strana a tak se jí nemusí tolik bát jako skutečně pravicových Svobodných.

7 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS