Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Pani politici se pokouseji sbirat body u tech jednodussich. Kazdej dostane takove zbozi, jake si objedna a ktere odpovida zakonum te zeme.

Dnes jsem mluvil s nemeckym technikem od firmy Viessmann ohledne chovani kotle. Kdyz jsem se zminil, ze ten kotel provozuji v Cechach, prerusil mne ze ten kotel je jiny nez ty dodavane v Nemecku.

Ceske normy a predpisy jsou jine nez v Nemecku, proto ty kotle maji take jinou SW a on mi nemuze poradit. Mam se obratit na ceske zastoupeni firmy v Praze.

0 0
možnosti
KB

K29a36r26e33l 37B96o85k

16. 10. 2017 9:33

Nejsem levicový volič, ale také si přeji co nejvíce EU.

2 5
možnosti
Foto

Pane Bartoni ČSSD ústy Sobotky se opakovaně vyjádřila, že chce "více EU", podobně se vyjadřují i Lidovci. Takže tento Váš blog celkem postrádá smysl, jen jste dokázal, že tím co dělají potvrzují to co veřejně vyhlásili.

PS. S "více EU" a co největším zapojení ČR do EU plně souhlasím

2 5
možnosti
PK

Musím řící, že při nákupu příliš nezkoumám popis výrobku, snad s výjimkou jogurtu a mléčných věcí. Iniciativa vlády je sice chvalitebná ale příliš pozdě. Co nadělám, zkusit nakupovat v D ? Jinak stále považuji domácí suroviny za favority.[>-]

2 0
možnosti
Foto

Sobotka dělal týden před každými volbami (a nejvíce doma před zrcadlem) úžasného machra a velké bu,bu,bu. Když však potom doopravdy přijel do Bruselu a nebo do Němec za frau Merkel, všude se pohyboval ve svém typickém podělaném uctivém předklonu. Co by tedy asi tak ve skutečnosti chtěl Sobotka v zájmu občanů ČR řešit???8-o

4 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,81
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články