Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O tom zda a na kolik jsou mimo hru se dozvíme za 14 dní.

1 0
možnosti

Líbí se mi, že lidi jako Stropnický, Babiš nebo Faltýnek, označujete za levicové politiky. Zejména u nejbohatšího Slováka v Česku mně označení "levicový" obzvlášť sedí.

Nejsou ani levicoví, ani politici, tedy služebníci. Ve skutečnosti jsou to čiří oportunisté sledující jediný cíl - vlastní prospěch.

3 0
možnosti

Drtivá většina lidí, zcela logicky, sleduje vlastní prospěch, což ale neznamená, že by nemohli dělat levicovou politiku. Jak z praxe víme, i na ni se dá báječně vydělat - Rath, Gross..... Pokud se nepletu i zmíněný Faltýnek je bývalý sociální demokrat.

2 0
možnosti

Politici pravice na tom opravdu nejsou dobře, také možná proto, že pravicovými jsou označované v případě topky, ODS... už jen ze setrvačnosti. Jediní Realisté z tohoto spektra vyvolávají jisté naděje, jenže jsou zase obětí mediální blokády. Od té doby co ohlásili kandidatůru naprosto Robejšek, Tomský prakticky zmizeli z vysílání veřejnopráníků...

1 1
možnosti
Foto

No oni byli na ČT jako nezávislí komentátoři, těmi ořestali být okamžikem vstupu do politiky a proto v době volební kampaně nesmí být ve vysílání víc než eadeři dalších marginálních stran.

Realisté nejen, že nevyvolávají naděje, oni především téměř nikoho nezajímají-je to jen další podnikatelský projekt vedený navíc podvodníkem co vydával cizí práci za svou.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články