Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že vás tak zaujal původce ekonomické krize v Česku (Topolánkův batoh) a 200 miliardového deficitu státního rozpočtu. S Kalouskem do ČR neštěstí přišlo. Něco jako Braniboři v Čechách.

2 4
možnosti
RC

kdybyste aspon nebyl zaslepen nenavisti ke Kalouskovi, tak byste videl nektera fakta. Treba to, ze Kalousek byl v roce 2009 minfinem jen do kvetna. Nestesti do Ceska prisla ne kvuli Kalouskovi, ale kvuli svetove krizi. Stejne jako do ostatnich zemi. BTW, propad ekonomiky v roce 2009 byl u nas nizsi nez v Nemecku

3 0
možnosti
Foto

No ono by bylo dobré kdybyste se podíval na pořad, o kterém napíšete. Jinak byste nepsal takové hlouposti, že ostatní tam byli do počtu....

A komentovat to, že máte strach co do éteru vypustí Váš oblíbenec Babiš snad ani nemá cenu. Volit někoho o kom sám víte, že plká hlouposti to už je docela slušná diagnóza:-/Rv

2 2
možnosti
FD

Nejdůležitější je číslo,kolik min. financí ve kterém roce utratil.Kolik měl k dispozici v roce 2009 a kolik v roce 2016 atd.

1 0
možnosti
VM

Můj pohled. V současné době je stále markantnější, že lídr strany (kterékoli) se stane terčem více či méně podložených, až nepodložených dehonestačních kampaní, leckdy až formátu jedna paní povídala. Spousta lidí se dokonce odváží až k vulgarizmům (spíš to vypovídá cosi o nich, než o lídrech a stranách :-) )

pokud tedy mohu za sebe, ignoruji reakce a pomluvy lídra a jediným vodítkem v mém rozhodnutí koho volit je program, se kterým se podle jisté internetové kalkulačky shoduji v 90%.

Moje domněnka - lidé, kteří se rozhodují na poslední chvíli a na základě drbů či pomluv žijí i stejný povrchní a nerozhodný život.

0 1
možnosti
MD

Nedobry clanek. Uz proto, ze pokrivuje pohled na normalniho volice zadajiciho zmenu. A odsunuti p. Kalouska na kolej za vytopnou je zcela prirozena zmena. Mezi jeho moudryma recickama a jeho kladnym prinosem pro prakticky zivot je propastny rozdil.

4 9
možnosti
RC

1) Kalousek byl posledni 4 roky v opozici, jeho odsunuti tedy zadna podstatna zmena neni

2) ANO bylo ve vlade. Protoze nesplnilo, co pred volbami slibovalo a jejich sef je opreden skandaly, melo by byt vymeneno- to by zmena byla. Jenze se zrejme konat nebude

3 0
možnosti
JF

J45i91ř32í 59F72o72g28e42l

4. 10. 2017 8:31

Kalousek může být řečník jaký chce, ale to, že za jeho působení ve vládních a poslaneckých funkcích zadlužil stát o bilion korun žádné jeho řečičky nespraví.

Ono by to totiž mělo být o práci a ne o řečech....

8 11
možnosti
LB

Pokud by to bylo u Kalouska jen "o řečech", těžko by získal v letech 2008 a 2011 ocenění Ministra financí roku pro oblast rozvíjejících se evropských ekonomik. V roce 2012 by sotva získal titul Nejdůvěryhodnější ministr financí, a to v době hospodářské krize!

Zatímco v tuzemsku je Kalousek za fackovacího panáka, v zahraničí má - na rozdíl od Babiše - celkem slušný kredit.

14 6
možnosti
PK

Neviděl jsem, ale je všeobecně známo, že AB je neschopný rétorik a naopak rétorika je jediná kvalifikace pana K. Bída české politiky je zjevná.

2 1
možnosti
VK

Já se díval. Babiš usvědčen ze lhaní a demagogie v přímém přenosu, neschopný argumentovat, pouze blekotal otřepané fráze, Kalousek si ho mazal na chleba.

12 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články