Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P35e97t78r 52A51g49u98l56á60r

15. 9. 2017 11:28

O vazbě nerozhoduje politická strana. Žalobce musí požádat o uvalení vazby a tu musí schválit soud. Není to tedy tak rychlé a jednoduché. Řetězec osob je docela dlouhý a na všechny nejspíše tlačit nejde bez toho, že by se to u nás rozkecalo. U nás se rozkecá všechno. IMHO do voleb mu vazba nehrozí, maximálně návrh. Mimochodem jaké důvody vazby by byly? Ovlivňování svědků?

1 0
možnosti
LJ

O nekalých praktikách při financování Čapího hnízdy se píše již cca 4 roky, policie začala konat až teď. Čím si to vysvětlujete.

Nejsem volič ani fanoušek Babiše.

1 0
možnosti
VH

Jak víte, kdy začala policie (a státní zastupitelství) konat? Můžete se ptát, proč tak dlouho sbírala důkazy (dostatečné pro žádost o vydání poslanců). Ale o tom, od kdy koná, nevíte vůbec nic.

Mimochodem: opravdu se o ČH píše čtyři roky. Neztrojnásobil jste si tu dobu? Podvod byl ukončen až k 1.06.2014, fůzí ČH se společností v holdingu Agrofert. Takže psát se začalo mnohem později.

0 0
možnosti
JM

J69a94k30u36b 68M62a28c31h

16. 9. 2017 12:05

Ať je cokoliv v pozadí není nic hroznější než věta ve Vašem článku, že socialisté de facto ovládají policii.

Pane Hrubý můžete psát cokoliv, ale napsat že podvod byl ukončen...... Musíte být tak trochu jasnovidec, znalec, soudce všechno v jednom. Zajímavá trojkombinace.

0 0
možnosti
VH

Nejsem jasnovidec, pane Machu (takže např. nechápu Vaše tvrzení, že konstatuji ovládání policie /kýmkoliv/).

Nejsem jasnovidec. Ale pečlivě jsem poslouchal Babišovu snad hodinovou exhibici v parlamentu. Kde pan poslanec Babiš velmi pečlivě a bezelstně celý podvod popsal. Nevím, zda se podaří dokázat, kdo podvod řídil a realizoval. Ale po onom projevu nemíním o faktu jeho existence pochybovat ani okamžik. (Pravdivost základních údajů o postupném převodu akcií od holdingu Agrofert zpět k témuž holdingu lze ověřit z údajů rejstříku.)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články