Diskuse

Merkelová loví hlasy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Jak jsem to poslouchala Schulze proti tomu nic nemel, dokonce prohlasoval, ze muslimove, navstevujici mesitu par metru od jeho bydliste, jsou sami slusni lide.

0 0
možnosti

Angela Merkelová je jedna z nejschopnějších politiků v Evropě. Proto nepotřebuje nadbíhat svým voličům. Voliči prostě jen oceňují její kvality. Kdo Merkelovou především nesnáší? Komunisti a desítky ruských serverů inseminující do naší společnosti nenávist vůči Merkelové, nenávist vůči Německu, nenávist vůči NATO a nenávist vůči Evropské unii.

:-)

1 0
možnosti
TH

R^

Podle pruzkumu po tomto interview vedla zcela jasne....i zahranicni media ji chvalili.

0 0
možnosti
JH

Ona to v diskuzi s Schulzem řekla tak typicky vohnoutovsky, islám není demokratický, ale na druhé straně máme v Německu přes 4 mil. muslimů, takže z toho vyplývá, že islám k Německu patří. Jestli jí jde o volební hlasy nebo je to ta křesťanská hyperkorektnost, nevím.

1 2
možnosti
GK

tak vzhledem k tomu ze Erdogan vyzval Turky aby ji nevolili tak se musela podbidnout. koryto je koryto

1 1
možnosti
Foto

Nojo, pane Bartoni, ale co s tím, když její nejvážnější soupeř je k imigrantům ještě vstřícnější? Neměl by tam kandidovat statečný protiislámský bojovník Zeman, aby Němce zachránil? :-D

1 1
možnosti
AR

Bohužel Zeman by se nikdy nemohl stát předsedou europarlamentu. U socialistů v zemích EU zase výraznou podporu neměl už dávněji.

0 0
možnosti
Foto

A já si zakonspiruju. :-)

Co se dá odvodit z výroku, že "... islám do Evropy patří"?

Nejen její obhajoba otevření hranic a přívalu muslimů do Německa, ale i další páka na přerozdělování do ostatních zemí, kde by se postupně zvyšoval podíl muslimů ve voličské základně. Ti by měli být Německu vděční za jejich námahu a mohli by nejen v tuzemsku, ale i evropsky volit v zájmu Německa a jeho ambicí na řízení Evropy.

Zbláznil jsem se? Možná.... Ale možná...... ;-)

0 1
možnosti
Foto

Ten výrok byl takto, když už.

"Německá kancléřka v televizním duelu se svým vyzyvatelem Martinem Schulzem (SPD) také prohlásila, že islám patří k Německu"

1 0
možnosti
ZB

Komiku...;-)"Merkelová potřebuje hlasy muslimu"...;-)Zatím to vypadá,že Merkelová bude mít u voleb ještě větší uspěch než minule,jasně přes 40 procent,tedy v době kdy se žádná migrační krize nekonala.Pokud jde o nově příchozí z doby migrační krize,lze je rozdělit asi na stejné skupiny.Jedna dostala azyl,druhá čeká na deportaci a společné mají pouze to,že nikdo z nich nemá volební právo a tedy možnost ovlivnit volby....

3 0
možnosti
TB

tak to ví každý blbec, že ti migranti nemají volební hlas, ale ty cca 4 miliony soukmenovců ve víře ano a o ty jde ;-)

2 0
možnosti