Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Ve vašem věku bych očekával jistou životní moudrost podpořenou zkušenostmi. Ale protože Kalousek......8-o

7 1
možnosti
VH

Vy nevíte, že je gauner? Vy nevíte, že je podvodník? No jo, je třeba věřit božstvu.

(V jiném náboženství se věří v milosrdného Boha, který jen jako zkoušku dopustí války, mor, vraždu mimina.)

Je strašné, je-li premiérem pan Zdroje jsou, pan Pravdivý či společník Marťanů. Není dobré, je-li (úřednickým) premiérem prezidentův poskok. Je hrozné, je-li premiérem subík či dokonce nezřízený a rozhazovačný populista.

Bylo by (bude?) ovšem zrůdné, bude-li premiérem Babiš. To se začneme řítit na Balkán, nebo spíš do Jižní Ameriky.

12 3
možnosti
Foto

Ale za to načasování si může Babiš sám. Vše už mohlo být vyřešeno. Proč se v Agrofertu už hodně dlouhou dobu "nedaří" najít zápisy z valných hromad společnosti Čapí hnízdo z doby, kdy nespadala pod Agrofert? Proč najednou přestaly být tyto zápisy předávány do příslušných sbírek listin, když z předchozí doby jsou tam všechny? Ze zápisů by bylo jasné, kdo byl v té době majitelem akcií. Dokonce bych řekl, že to Babiš chtěl, aby žádost o vydání přišla právě teď. Může se tak stavět do role mučedníka, což mu nějaké hlasy ve volbách může přinést.

28 2
možnosti

Nikdo neměl ještě tak velikou předvolební kampaň za cizí peníze jako Andrej Babiš!

:-)

6 0
možnosti
Foto

Já myslím, že obavy všech slušných lidí rostou. To nemá co dělat s tím, jestli jde o politika nebo řadového občana, protože i když jsme zvyklí na ledacos, tak mít premiérem člověka Babišových morálních kvalit, by bylo už hodně přes čáru.

19 8
možnosti
TK

To si děláte legraci, že ano? Pokud by byste získala odposlechy všech našich top politiků za posledního čtvrt století, ,jen vemi málo by jich neskončilo v kriminále. A možná že ani tolik ne. :-P

0 0
možnosti
TB

I když hnutí ANO třeba volby vyhraje, tak osobně si myslím, že Babiš premiérem nebude....Řekl bych, že budou ve vládě, ale budou muset obětovat post premiéra pro Babiše.....z možných variant by asi nejmíň špatná byla koalice ANO-ODS, toť můj soukromý názor...jako vůbec si neumím představit, že by vládla koalice antiBabiš - ČSSD, TOP09, ODS, lidovci, to by byla tak nesourodá vláda, že by se stejně velmi rychle rozpadla......

0 0
možnosti
Foto

Koalice ANO + ODS by měla málo hlasů. A koho dalšího k nim?

0 0
možnosti
ZJ

Ještě nezačaly volby a kampaň je už podezřelá a ať volby dopadnou jak chtějí zůstane odér z voleb, že nebyly čisté. Vše opět způsobili strany, které jsou již 29 let u moci a nechtějí konkurenty.

5 5
možnosti
MB

To je svatá pravda ! I na stránkách Parlamentních listů, takto hovořil soudruh Rudá skála a přidal k tomu nepochybnou hybnost sil cizích rozvědek ! Podobně se vyjadřuje i podnikový právník Anofertu Pelikán !

4 4
možnosti
Foto

Pro nekritické obdivovatele Andreje Babiše viz http://www.5faktoru.cz/

2 3
možnosti

To jsou domněnky autora, ale kde jsou fakta?

1 0
možnosti
Foto

ANO může ve volbách získat 10 % nebo i 47%. Bude záležet hlavně na nerozhodnutých voličích. Polovina lidí vůbec neví, jestli k volbám půjde a komu dá hlas. Já ho určitě volit nebudu

7 0
možnosti
JB

Dokážete si představit, že by se velitel koncentráku hájil u Norimberského procesu stylem, že soudce kdysi trhal mouchám křidýlka, takže je bezpředmětné, aby se tu probírali nějaké jeho činy?

Tohle přesně děláte Vy - v podstatě obhajujete Babiše jen tím, že ostatní jsou taky lumpové.

15 2
možnosti

Kdy a za co byl Babiš pravomocně odsouzen? Sice to také není politik podle mého gusta, ale jedno se musí uznat - přivedl do politiky skutečné manažery. Kdybych si měl vybrat kdo bude řídit můj podnik, resp. spravovat mé finance, určitě bych si vybral spíš p. Pilného, než B. Sobotku (svého času také MF).

6 4
možnosti
MB

Odmítnutí poslaneckého klubu Hnutí Ano - vydat nebohé, jednoznačně vítám. Hurááá konečně dobrá zpráva ! Ihned vyrazím autem do krčmy, popiji - pohoduji, nezaplatím - proč taky ... ? Zpátky pojedu vlevo u krajnice - proč vpravo ?, je přece nová doba ! Až mne zastaví PČR - tak se rozhodnu a nevydám ! Má to jeden háček - Nemám imunitu. Pane Babiši a Faltýnku, obdivuji Vás jako sympatizant. Rozšiřujete ještě řady své Sekty ? Hlásím se, že ano ... :-)

3 3
možnosti

Škoda, že je u nás tak pitomá legislativa. Zlodějina a podvody by se měly zlegalizovat, aby mohl pan Babiš dále neomezeně vládnout ve prospěch této vzkvétajicí země.

3 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články