Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Mně se zdá, že autorovi (stejně jako mnohým dalším) se stále stýská po řvaní, osočování a křupanském hádání panů Paroubka a Topolánka. Cožpak je to na škodu, že se politik chová slušně a uhlazeně? A cožpak je diplomaticky a politicky správné, aby v rozhovoru pro zahraniční noviny vše vyklopil ve větách jednoduchých anebo dokonce to vyjádřil slovy pana prezidenta??: (vzpomeňte na Zemanova slova o hudební skupině Pussy Riot či jeho vyjádření, že se Sobotka zachoval jako svině).

Já si myslím, že tato trojkoalice ve vedení státu a hlavně v sociálních otázkách udělala hodně. Nebýt neustálého rozvracení a pomluv ze strany Hradu tak by byla i většinou národa kladně hodnocena, včetně těch socanů a Sobotky. Pana Babiše doběhla jeho minulost - prostě nebyla čistá - viz nahrávky.

Ale zpět k volbě prezidenta. Nedávno kdosi publikoval kreslený vtip, kde je namalován pan prezident se svým mluvčím po ránu u kávy a ptá se "Tak koho nase/eme dneska?" - a bohužel tak to chodí, na tomto si pan prezident buduje popularitu u té části voličstva, kteří jsou jejich chápání slušnosti nakloněni. Já k jeho výsledkům panování se ptám: kdy byl v EU a s kým mluvil, koho přemluvil v citlivých otázkách imigrace, blbých doporučení úředníků atd. Není toto úkol pro hlavu státu a ne jalové řeči pro své fanoušky po sokolovnách a na náměstích či údajné obchodní cesty anebo doporučená jalová moudra na schůzkách s ministry po vzoru severokorejských vůdců?????

10 5
možnosti
AR

Vidím, že autorovi Sobotka nevoní od prvopočátku.

6 0
možnosti
PK

Preferuji pragmatiky a těm kvete pšenka spíše v privátním byznysu, než v politice , škoda. Jinak BS se propadne do zapomnění a MZ obhájí navzdory všem diskutérům zde. Já ho volit nebudu , ale smiřte se s realitou, že jeho voliči a bude jích stále dosti, sem nechodí s Vámi diskutovat.

3 2
možnosti
Foto

Část z nich ani nemůže. Kdo neumí psát, tomu se těžko diskutuje písemnou formou.

3 10
možnosti
ZK

A tenhle blog je jako o čem? Že si neumíte přečíst originál?

2 5
možnosti

Čerstvé větry do EU v podání prezidenta země, kde zítra znamená dvakrát více muslimů než včera.

0 0
možnosti
ZK

Jen taková zajímavost: za premiéra Sobotky přišlo do ČR asi 12 muslimských uprchlíků. Za premiéra Zemana cca 15000.

9 2
možnosti
KC

Řeči pana Sobotky jsou jalové, nemastné a neslané téměř od začátku jeho "pontifikátu". Mnoha slovy neřekl nic a pokud vůbec, téměř nikdo ho nebral vážně. Celá ČSSD se jalovou politikou odstříhla od reality a dnes je vláčena událostmi natolik, že z pudu sebezáchovy se musela otočit o 180 stupňů, aby uhájila post parlamentní strany. Bude dobře, když její představitel vyklidí Strakovu akademii, aby měli socialisté dost času popřemýšlet, jak dál.

12 4
možnosti
Foto

Prostě si zapamatujme: ve druhém kole prezidentské volby hlas komukoliv, jen ne Zemanovi. Nic horšího než dnes na Hradě sedět nemůže.

28 13
možnosti
LN

L95a79d69a 49N57o85v91a97k

25. 8. 2017 20:46

třeba sládek.. a našlo by se mraky dalších individuí...

0 0
možnosti
Foto

Sobotku a ani nikoho jiného z levice volit nebudu, ale dost dobře nechápu, co proti němu příznivci levice mají. Ustál okopávání kotníků od Babiše, podlosti a sprosťárny od prezidenta (ty naprosto suveréně) a v podstatě se dokázal postavit i tomu Bruselu. Svůj program - zvyšování platů, penzí, dávek a já nevím čeho všeho ještě, také splnil a CHOVAL SE SLUŠNĚ. Co by chtěli příznivci levice víc? Jeden by řekl, že z jejich pohledu to musí být suverénně nejlepší sociálnědemokratický předseda vlády.

26 16
možnosti
Foto

Ještě dodám, určitě byl lepším předsedou vlády než Zeman prezidentem.

22 9
možnosti
JR

Tak to věřím i já.

7 1
možnosti
Foto

I27v59a91n 35M52a77r26e53k

25. 8. 2017 16:08

. . . . .Sobotka věří. . . . . a naopak Zeman věří . . . . . R^ [>-]

0 8
možnosti
JF

J60a49r36d58a 35F87i12š18e33r

25. 8. 2017 19:42

Co jsi tím vlastně chtělo říci?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články