Diskuse

Demokratická senátorka vyzvala k atentátu na Trumpa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I67v66o 95H40e67b38e14l77k12a

22. 8. 2017 13:03

Jak to bylo v Bibli?

"Jak to, že vidíš třísku v oku svého bratra, ale trám ve vlastním oku nepozoruješ?"

Trump je první americký prezident od druhé světové války, který se otevřeně hlásí k podpoře od neonacistů a rasistů tu ji oplácí.

Být nebělochem v Americe, opravdu bych začal mít obavy o život svůj a své rodiny. Víme z historie, kam až se nacistická sběř může zvrhnout. Ne všichni jsou jen patetičtí ubožáci jako Daliborek. Vyzývat k atentátu je extrémní forma obrany. Ale moc bych se nedivil, kdyby se jako reakce začaly formovat milice. A pak nebude jen jeden terorista, co najede do davu autem, protože nesnáší černochy. Budou proti sobě stát tisíce lidí, kteří se budou vzájemně nenávidět kvůli barvě kůže.

Takže dle mého názoru, kvůli Trumpově postoji a vyjádření budou umírat desítky a stovky lidí.

Druhá věc je, že vaše přirovnání na psychiatrii v SSSR, kulhá na obě strany. Tam měli psychiatři dopředu napsanou diagnózu. Tady jestli vůbec na vyšetření dojde, tak diagnózu budou určovat doktoři.

P.S. Člověk nemusí být ani psychiatr, aby poznal, že Trump je narcisistní osobnost s psychopatickými rysy. Ale podle mého to stejně není medicínský důvod, aby ho vyhodili.

0 0
možnosti
JR

je to podobná kampaň jako proti zemanovi

5 2
možnosti
PB

Jenže s tím rozdílem, že v USA se na tom podílí stovky komunistických sdružení, kdežto u nás si kašpara ze sebe dělá Zeman sám a pustí k tomu maximálně tak Ovčáčka.

4 3
možnosti
JS

"Demokrate" (rudo-zeleno-genderova levice) na celem svete pouziva stejnou taktiku. Napred lzi, pak cenzura, profesni niceni, fyzicke nasili a kdyz nic z toho nepomaha, tak likvidace. Vyuzivaji slabosti demokracie, aby "demokratickymi" metodami znemoznili jakykoli zpusob rizeni zeme. Zavali administrativu tisici soudnich zalob, cilenou medialni kmpai, nasilnym rozbijenim shromazdeni odpurcu (Berkeley), skrytou sabotazi zahnizdenych uredniku ve federalnich uradech, t.zv. "rezistence". Vysledkem bude anarchie, civilni rozbroje, obcanska valka.

6 0
možnosti
TK

Když budou chtít, tak za údajné paktování s Ruskem, tedy protiamerickou činnost ho mohou bez soudu zabít kdykoli a kdekoli na světě. Zákon na to mají. ;-)

0 1
možnosti
Foto

Jen poznámečka: Vy jste, pane Bartoni, nechal odumřít Vaši soukromou doménu http://www.janbarton.cz/ ?

Případnou odpověď prosím na mail: redakce(at)svobodny-svet.cz

0 0
možnosti
PB

P94e83t84r 56B16u55r76i21a25n

21. 8. 2017 14:26

Ta výzva o atentátu byl jen takový lakmusový papírek co všechno už může levičákům zase projít a kam se posunuly mantinely.

26 0
možnosti
VK

A vzpomene si ještě někdo, že i u nás chtěli někteří poslanci prohlásit Klause nesvéprávným, aby ho zbavili funkce? Je vidět, že i od nás se svět něčemu učí.

13 0
možnosti
Foto

Ano. Kvůli Lisabonské smlouvě.

8 0
možnosti
Foto

u nás nedávno také nějaký politik hovořil o možnosti likvidace oponentů a náš moudrý prezident dokonce zažertoval na téma vřaždění novinářů před Putinem, který je odstraňovánním nepohodlných lidí pověstný -svět už je takový, lidé žvaní a umírají a nic nového pod sluncem

kolik atentátů bylo provedeno na Hitlera a nic---a Bůh se na to dívá a mlčí---dědek jeden vrtošivej:-)

1 9
možnosti
Foto

Zeman neřekl o vraždění novinářů ani slovo.

7 2
možnosti
MT

Rozdeleni spolecnosti a agresivni Demokrate je dusledek osmilete hruzovlady soudruha Obamy.

33 3
možnosti