Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já to říkám stále, pane Bartoni: Každý věří svému lháři. :-)

6 2
možnosti
MN

A kterému lháři věříte Vy?

1 1
možnosti
PK

Klasika v českém podání, obžaloba před volbami, pak dalších několik let jednání a výsledek je nejasný.

Bez ohledu na stav situace si myslím, že ANO to hlasy nevezme, bo si to většina lidu vysvětlí jako politické načasování. Nejsem zvyklý jako většina diskutérů zde již předem vynášet odsuzující a dehonestující výroky,počkejme a uvidíme. Kauzy našich politiků byly v daleko větších řádech a nikdo nebyl odsouzen, dokonce se ani nedostaly před řádný soud.

3 1
možnosti
IV

Pane Korecký, Gross nedovedl vysvětlit 1 milion na byt a odstoupil. 50 milionů se Vám zdá málo? To je částka, kterou si pravděpodobně nevyděláte za celý život!!!

3 0
možnosti
VH

Nová Beata Krusic?

Je mně jedno, kdy jsou darebáci obviněni. Důležité je, že obviněni jsou.

Pravda, někdy selžou soudy. Jednou prohlásí, že poslanec může objednat vraždu či vlastizrádný čin a pokud za jeho provedení hlasuje ve sněmovně o zákazu zívání, má (jakousi širokou) imunitu. Ne, to zas nijak moc nepřeháním. Jenže to přece není vada stíhajících orgánů, to je neuvěřitelný "právní názor" senátu!! (Kolik asi stojí?)

Jindy soud (tedy soudci v porotě) prohlásí, že odposlech musí být zdůvodněn obsahem v budoucnu odposlechnutého (jen malinko zesíleno) a když už je povolen, smí trvat jen tak dlouho, aby se z něj nic vyšetřovatel nedověděl. Ani to přece není vada vyšetřovatelů, i zde se jedná přímo o donebevolající pitomost, která je kryta slovy "právní názor" (Zač ze sebe je asi ochoten senát udělat blbce?)

Zpět k panu Babišovi. On přece v parlamentu přesně popsal celou, evidentně podvodnou akci Čapí hnízdo. Z jeho popisu jednoznačně plyne, že neexistuje možný jiný výklad, než že se jedná o podvod. Otázkou je, zda se podvodem obohatili příslušníci Babišovi rodiny (zpětným odprodejem s cenou navýšenou o úpravy hrazené z dotace), nebo přímo společnost ze skupiny Agrofert. A - samozřejmě - nakolik lze z podvodu usvědčit konkrétní osobu.

Já chci, aby byl podvod vyšetřován. Je mně jedno, jestli se to někomu v předvolebním období nehodí, či zda na tom ve volbách vydělá.

9 1
možnosti

K těm odposlechům - ten soudce byl nakonec odsouzen, tuším že k podmínce. Takže snad se blýská ne lepší časy. Doufejme.

0 0
možnosti
ZB

Čapí hnízdo vypadá na dost jednoduchý a snadno prokazatelný podvod.Dokumenty hovoří zcela jasně a Babiš nic nevysvětlil,jen dál lhal.Pokud by se něčeho podobného dopustil jakýkoliv jiný politik,budete první kdo bude křičet.U "Spasitele,který honí zloděje a zachranuje miliardy" něco takového ovšem nevadí,to je dost odporná "logika"...Rv

7 3
možnosti
PK

jednoduchý podvod a vyšetřuje se již několik let,tak je asi chyba v justici..,?

3 0
možnosti
Foto

A67l48e24š 21M11e46r21t70a

11. 8. 2017 11:25

Vaše úvahy o nějakém politickém spiknutí vedoucí ke kriminalizaci pana Babiše jsou zcestné. To, že policie začíná stíhat předsedu Hnutí ANO právě teď má pravděpodobně jen dva prosté důvody. Jedním bude, že se ji až teprve teď podařilo získat dostatek důkazů dostačujících k zahájení stíhání a druhým pak, že se již delší dobou ví, že na podzim zveřejní výsledky šetření úřad EU OLAF. Pokud bude výsledek tohoto šetření pro pana Babiše negativní a naše policie by byla nečinná tak by se dostala do postavení neschopné instituce, což si nemůže dovolit a raději tedy konečně začala konat. Výkřiky pána Babiše, že jde o obdobu 50. let jsou trapné, zvláště v souvislosti, že na ministerstvu spravedlnosti sedí jeho člověk.

5 4
možnosti

Spíše je to donebevolající drzost jemu vlastní, srovnávat se s Miladou Horákovou a chucpe nechutných rozměrů. Samozřejmě, má ale pravdu v tom, že kdyby to vyšetřoval Šlachta, tak by se to stát nemohlo;-D

4 2
možnosti
TK

Od samého počátku Babišova vzestupu bylo jasné, že jedinou nadějí "starých stran" na přežití je odstranění Babiše. Toto platí pro všechny strany bez výjimky (snad mimo komunistů, těm moc hlasy nebere) a tento společný nepřítel je nutně dočasně spojí. Když si představíme, jak ohromnou mašinerii Babiš ohrožuje, jak rozvětvenou chobotnici lidí a firem přisátých na státním rozpočtu dostal do úzkých (a já netvrdím, že on je lepší), tak je jasné, že arzenál prostředků k jeho odstranění je prakticky neomezený. Dá se říct, že cena jeho přežití je pro tuto mafii minimálně v řádu stovek miliard (tedy cca částka odsátá politicko-ekonomickou mafií ze státního rozpočtu za cca jedno volební období) Být nějakou divočejší krajinou, nechali by ho jednoduše zastřelit z projíždějícího auta na ulici, to by je stálo třeba jen 100k, ale riziko v případě odhalení je dost vysoké, stále ještě jsme docela civilizovanou krajinou. Takže to skusí intrikami. Ale pokud jim to nevyjde, fakt si nejsem jistý, že nesáhnou k té fyzické likvidaci, jde jim o hodně.

7 6
možnosti
ZB

Jasně....;-)Vy je jen přistoupil na hru "Všichni jsou zloději a Andrej je spasitel,který nekrade a zabrání ostatním,aby kradli"...to je od Babiše dost jednoduchá demagogie,ale dost lidí se dá na tuto hloupou hru dost snadno nachytat....Kde jsou tedy ty stovky miliard,které Babiš za těch 5 let "zachránil"...nikde.

4 5
možnosti
MN

Několik skutečností, týkajících se Čapího hnízda, je pro mě zcela nepochopitelných.

- pokud došlo v případě ČH v roce 2009 k trestnému činu podvodu, pak jak je proboha možné, že policie koná po 8 letech? Dokud Babiš nevstoupil do politiky, tak to podvod nebyl???? Zákony zde platí účelově a jen někdy a pro někoho?

- pokud by policie chtěla spravedlivě zkoumat meritum věci, pak by se musela jedním dechem také zajímat o osobu nebo osoby, které dotace na Čapí hnízdo tehdy schválily a uvolnily k proplacení. Ty jsou odpovědné za řádné přezkoumání žádosti o dotace. Pokud se nepletu, tak na ministerstvu financí tehdy seděl Kalousek a dotace tehdy přidělovali zaměstnanci tehdejší koalice.

- jsem přesvědčená, že takových manipulací s firmami, aby "dosáhly" na dotace, byly a jsou u nás stovky a možná tisíce. Podle zákona jsou zřejmě tyto manipulace nenapadnutelné, pokud zákon nestanoví, že firma nedostane dotace, protože vznikla "nemorálně". Budou všechny tyto firmy také hnané na policii?

10 2
možnosti

To, že došlo k podvodu, vyplavalo na povrch až před 2ma lety (do té doby akcie anonymní akcie na doručitele, na práskal to na sebe sám Babiš a od té doby vyšetřování obstruuje a nechodí k výslechům.

6 7
možnosti
Foto

To je tak hloupé svádět to na načasování před volbami!

Volby, nevolby, mezivolby... Vždyď je to fuk. Koblížci by to odsoudili vždycky.

Tady jde o to, že Čapák byl šméčko. A já jen doufám, že NEzůstane jen u toho, že budou následovat trestní oznámení na další kauzy.

8 5
možnosti

Všechny jeho aféry mají kriminální rozměr, ať už jsou to dluhopisy, Čapí hnízdo atd atd. Existuje celá řada cest do kriminálu. Něco mi říká, že ještě zažijeme kopec srandy;-D

7 2
možnosti
MM

Bylo by dobré ustanovit časový úseků kdy nesmí policie konat. Jestli měsíc, dva, půl roku, nebo několik let před volbami.

Pro zjednodušení bych jí dal prostor jen na 29.února.

11 0
možnosti
VH

NESOUHLASÍM. Zločin je třeba stíhat vždy.

Mimochodem: na co by Váš pardon platil? Třeba i na vraždu?

0 0
možnosti
JR

"Jedinou partají, která přispěchala s podporou Babišova vydání k trestnímu stíhání, byla TOP 09. "

.

A proto volím TOP 09.

2 6
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články