Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím si, že v dnešní době, kdy se z jiné sexuální orientace nedělá trauma, by nemělo vadit, aby dítě mělo dvě matky nebo dva otce - hlavně aby bylo milováno a aby mu byly pokud možno správně nastaveny mantinely - rozhodující je stejně to, že je to jako ve všem prostě o lidech tj že záleží na tom, jak kvalitní jedinci jsou všichni zúčastnění....

1 2
možnosti

Jenomže to trauma je, hlavně pro ty dvě matky nebi otce, kteří se nikdy skutečnými matkami ani otci nemohou stát. A těmto lidem chce Vaše nerozumnost ještě svěřit na zkoušku děti, které se "produkují" už s určením do takovýchto nešťastných poměrů bez komplementární dvojice muže a ženy. Proč chcete experimentovat s malými lidmi? Člověk by neměl být používán jako pokusný králík. Zvířata jsou dnes už chráněna víc než děti?

0 0
možnosti

Rodina je táta, máma a děti. A dědeček a babička. Někdy i prarodiče. Základem rodiny je vždy heterosexuální pár, pár který je určen pro předání života biologicky a kulturně. Děti ve své rodině čerpají vzory svého chování. Nelze podceňovat roli otce a roli matky, které se děti učí.

V homosexuální "rodině" chybí sexuální bipolarita a ztrácí se role otce a role matky. Heterosexuální dítě v takovém společenství je desorientováno a vzhledem ke svému sexuálnímu vybavení frustrováno. To je bez diskuse jasné! Jen dnes ještě neznáme důsledky této frustrace dítěte. A zdá se mi, že dělat pokusy na člověku v takovémto rozsahu je poněkud velmi nebezpečné, protože neznáme důsledky svých rozhodnutí. Víme jen, že odedávna se lidské společnosti bránili homosexuálnímu chování, aby kmeny a rody byly zachovány. To dnes nepotřebujeme. Ale frustrace člověka ve větším měřítku je určitě riziková.

:-)

2 0
možnosti
Foto

Dosti značný zmatek a já nevím, zda je tou pravou útěchou, že já se těch důsledků už nedožiji.

1 0
možnosti

Zajímalo by mne, z čeho se bude platit náhrada, kterou potencionálně vysoudí to adoptované "dítě" až dovrší 18 rok, bude svéprávné a bude mít pocit, že mu chybí máma (nebo otec)?

1 0
možnosti

Tady se jedná o "v yšší princip nemravní" - na základě obchodní smlouvy lékaři vzali z mrazáku vajíčko anonymní ženy, oplodnili je "směsí" spermatu a následně vložili do dělohy "náhradní" matky.

Pro "náhradní rodiče" je to efektivní řešení - až se projeví vady dodaného výrobku, lze reklamovat.

0 0
možnosti

Ano je to tak. A tak lze založit firmu jenž bude tímto způsobem vyrábět děti. Je teď nová multikulturní doba, nežijeme už v zaostalém dvacátém století!!;-D;-D

1 1
možnosti

Možná, že se ani tak nemýlíme, jako v záchvatu potřeby definitivního nastolení dobra rezignujeme na možné, resp. pravděpodobné následky. Osobně si myslím, že i když se snad i podaří homosexuálnímu páru dovést dítě k sobě připoutané k dospělému věku, aniž by to mělo vliv na jeho původní sexuální orientaci, stejně to dítě bude ten vztah vnímat jako křivdu a svým pěstounům to následně spočítá.

6 2
možnosti

podle dostupných vědeckých studií nemá na sex.orientaci dítěte vliv, jestli žije v normální rodině, či je vychováváno stejnopohlavním párem. Prostě sexualita je vrozená, je daná a vy to dítě nepřevychováte. Rozhodující pro vývoj dítěte je, jestli vyrůstá v harmonickém prostředí a obklopeno lidmi, kteří jej mají rádi ;-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,35
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články