- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Stačí se například podívat na složení českých kuřecích párků. Kromě různých chemikálií, vesměs éček (konzervantů, zahušťovadel a barviv) bsahují vepřové maso, kůži a sádlo.
Nikdo vás nenutí je kupovat. Vedle v regále, popřípadě u masového pultu si jistě vyberete kvalitnější.
dokud to budou lidé kupovat, nikdo s tím nehne.
Konec konců, každý si na obalu může přečíst, co kupuje.
V momente, kdy pro dany typ vyrobku na pultech neni k dispozici kvalitnejsi alternativa, vas argument pozbyva jakekoliv hodnoty.
Pokud chcte baštit lančmít, který má místo vepřového masa kuřecí seperát, což jsou semleté kuřecí kosti, a považujete to za zdravější je to vaše věc.
mám takový pocit, že myšlenka autora byla taková, že každý si může baštit co chce a netřeba na to další EU předpisy