Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na všech summitech G20 se protestovalo, protestuje a bude protestovat, s tím, kdo je v USA prezidentem to nemá nic společného.

0 0
možnosti

Donald Trump kromě islamismu varoval před imperiálními choutkami Putinova Ruska, před nedostatečnou ochotou evropských států obhajovat svoje svobody a demokracii a varoval před rostoucí byrokracií Evropské unie.

Donald Trump dal přednost Polsku, protože Poláci jsou ochotni bojovat za evropskou kulturu, což prokázali při Varšavském povstání proti nacismu za totální zrady Sovětského svazu.

Donal Trump také poukázal na to, jak málo je Evropa ochotna obhajovat své židovsko-křesťanské kořeny.

:-)

1 0
možnosti
ZH

Včera jsem tu demonstraci z mostu u Fischmarktu chvíli sledoval. A Twiter. Musím říct, že 90% demonstrantů se chovalo naprosto korektně, poslouchali co řekla policie atd. Ovšem těch asi 1000 šmejdů " Schwartze Block" bych zavřel na 5 let do nějaký kopky. :-/

5 0
možnosti
VV

Tech 1000, to jsou professionalove. Ti s demonstraci nemaji nic spolecneho.

3 0
možnosti
JR

J26a21n 72R82á28ž

7. 7. 2017 12:14

Počátečním impulsem pro vznik nacionálně dělnického hnutí v Německu byl pokus o komunisticko anarchistickou revoluci a naštvaní příslušníci zejména úderných oddílů německé armády, kteří revoluci sice tvrdě potlačili, ale pak se cítili zrazeni politiky, kteří se na ně vykašlali.

Věřím, že z každou anarchisticko levičáckou demonstrací, proti které musí zasahovat police korektně, což znamená vždy víc zraněných policistů, než demonstrantů a roste i počet vyrabovaných obchodů a zapálených aut, musí zákonitě růst i počet nas*aných Němců, zejména policistů. Někdy jim nervy musí povolit. Jsou taky jenom lidé.

V souvislosti s očekávaným nárůstem počtu teroristických útoků, jak bude stoupat frustrace migrantů, že jim nějak pečené husy do hub nepadají v dostatečném počtu, dívky na sex s nimi také nestojí frontu, vily s bazény jsou pořád před nimi zavřené a dokonce i klíčky od Mercedesů jim taky nikdo nedává, dá se očekávat, že v Německu klid dlouho po volbách nevydrží.

P.S. Američany zpočátku také zaskočila brutalita anarchistických levičáků, s jakou postupovali proti policii a civilním objektům při své antiglobalizační demonstraci proti WTO v roce 1999 v Seattle. Bohudíky starosta Paul Schell po prvotním šoku z desítek vyrabovaných obchodů, házení molotov koktejlů na výlohy bank a zapálených aut, neztratil odvahu a se svolením prezidenta Clintona povolal Národní gardu. Ta se s demonstranty nijak nemazala, použila gumové projektily, několik desítek těch nejagresivnějších transportovala na vojenské základny v okolí a za dva dny byl pokoj. Většina žalob podaných na stát ze strany internovaných demonstrantů byla , k překvapení všech, zamítnuta. Z tohoto postupu by si i Hamburk měl vzít příklad.

13 0
možnosti
VV

Nejak jsem nepochopil o cem to pisete. Nejak jste to vsechno poplet dohromady.

0 2
možnosti
JL

To muslimové zírají.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 32,15
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články