Diskuse

Darren Osborne – protimuslimský terorista

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T16o67m80á95š 54P33í11c77l

20. 6. 2017 14:54

Teď by měli politici vyjádřit nám islamofobům podporu a také nám dát nějaké státní příspěvky, postavit několik kazatelen, kde budeme moci v poklidu hlásat kritiku islámu. Také by mohly neziskovky uspořádat nějakou demonstraci na naši podporu. Tyto kroky by měly být dostatečné, aby zabránily naší radikalizaci.

4 0
možnosti

J73o17s33e38f 13M85i85k81e41l

20. 6. 2017 13:00

Darren Osborne - antiteroristický terorista.

0 2
možnosti

Protiteroristický terorismus je protimluv.

0 1
možnosti

Zaráží mne dvojí pohled na ten samý čin! Dokud terorizovali islamisté, tak to bylo samé "nerozhodí nás to", "musíme se semknout" atd. Ale v okamžiku, kdy je to opačně, najednou je chyba v Britech a je potřeba to řešit!

15 1
možnosti

VY ten rozdíl zveličujete. I u těch muslimských teroristických činů se odsuzovalo a vyzývalo k boji s radikalismem (v rámci toho bylo i to semknutí se). A hlavně se řešily..

0 2
možnosti

Je zajímavé, že když pan ironicky Pícl píše, že po teroristickém protimuslimském činu by se muslimové měli semknout a dělat srdíčka, tak pan Bárta ho ostře kritizuje.

Ale když po muslimském teroristickém činu totéž prohlašují západoevropští politikové, tak pan Bárta s nimi souhlasí.

Já neschvaluji čin pana Osborna, ale přesto chápu spíše jeho než takové Bárty.

7 0
možnosti

Jestli nebude chyba v tobě Slavomíre, když jsi sto mít pochopení pro teroristický čin.

1 6
možnosti

No, to víte, to je taková ta běžná součást života ve městě, je třeba si zvyknout. Jestli můžu muslimům poradit, mohli by uspořádat nějakou hromadnou brečící tryznu a pak se shromáždit do tvaru srdíčka. Tím jasně každému útočníkovi ukážou, že nad nimi nikdy nezvítězí.

17 0
možnosti

Vy přece mužete oslavovat hrdinu,konečně někdo kdo použil selský rozum a našel jednoduché řešení jak "jednoduše vyřešit" problém s islámským terorismem...asi snad chápete,že ten blbeček jen uddělal přesně to,co fanatici z IS nejvíc potřebují,chaos a hysterii ve společnosti,pár primitivu,kteří se budou řídit heslem oko za oko a začnou také zabíjet nevinné lidi...Vy jste uplně stejný "užitečný idiot" jako ten hlupák z Londýna,hloupý voják IS aniž si to uvědomujete...

2 9
možnosti

Na vašem článku (dostal ode mne karmu) shledávám nejpravdivějším to, že bylo jen otázkou času, kdy se něco podobného stane.

Dřív či později něco takového přijít muselo.

13 0
možnosti