Diskuse

Přátelé z ČSSD – už raději nic neříkejte!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Mlčet??? Naopak jen ať mluví ať každý ví jaké hovadiny se jim honí v hlavě a co by v případě vítězství ve volbách chtěli zavést... Takto když mluví tak se sami znemožní a nikdo je snad volit nebude

0 0
možnosti
LP

Ad Štěch. Je zajímavé, že snížit počet úředníků jej nenapadlo. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Neblahé koloniální dědictví spočívá v tom, že byly pak uměle stanoveny hranice nově vzniklých států, např. Sýrie, a to vedlo k labilitě dnešních poměrů.

Kdyby Britové, Frantíci a Němci seděli doma, tak bychom dnes nečelili dnešním problémům s uprchlíky.

0 0
možnosti
PK

Tak zejména Angláni a Frantíci by byli o hodně chudší. Jinak až když se šejkové dostali k prachům z ropy tak mohli realizovat své plány. Bez prachů nic nedokážeš. Bohužel tábor míru a socialismu to také pořádně rozvrtal.

0 0
možnosti
PK

S tím Zaorálkem nemáte pravdu. Sledujte jak se jeho "filozofování" překroutilo a teď večer bylo na ČT Plus ve zprávách vysvětlováno. Zaorálek citoval názory jestřába Brzezinského, který na stará kolena měnil názory a vyměknul. Jinak prý Luboš ve svých názorech jen potvrdil - žádní uprchlíci, protože ... ale to už známe..

0 0
možnosti
Foto

V 50-tých letech Ksč vyhlásila akci 100000 do výroby, kam byli násilně přeřazeni lidé nesouhlasící s režimem do dolů, hutí a dalších těžkých provozů, že by se soudruh Štech inspiroval touto akcí!!

1 0
možnosti
Foto

Vymyslili si to lidovci, kteří v r. 1947 velmi tvrdě kritizovali poměr úředníků a dělníků v továrnách.

0 0
možnosti
MR

Náhodou je to legrace. Prý jim radí STG, to je agentura, která se podílela na prezidentské kampani Hillary Clintonové. To pak člověk ledacos pochopí;-D

1 0
možnosti
MD

Opet podobna, rekneme chyba, jako u jinych blogeru. Naopak.

JE DOBRE, ZA NEMLCI.

Ted at odhali, co je v nich. Je treba pridat TO k onomu pamatnemu, ze 'sliby nebyly zasazeny do realneho ramce'.

3 0
možnosti
RJ

R46a46d88e51k 45J67a76r18o60š

16. 6. 2017 14:40

Obávám se, že "přátelé z ČSSD" budou dále mluvit a klidně v podobném duchu jako teď Štěch i Zaorálek. Značná část populace totiž na takové "žvásty" bude slyšet a socanům to může hodit nějaká ta procenta ve volbách navíc...

5 0
možnosti
PK

Tlučhuba opět perlil a ve spojení s panem Štěchem jsem přečtením absolvoval univerzitu vysokého sebevědomí a i hlouposti. V tuto chvíli nám netřeba filosofů, ale pragmatiků. Kádrová výbava soc,dem ve mě vzbuzuje představu,že tato strana vůbec nereflektuje situaci ve společnosti a žije jen stranickým životem.

4 0
možnosti