Diskuse

Sobotkův pád?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám vadí Sobotka jako ústavní činitel a podporujete Babiše. Neagent Bureš ústavní činitel :-/Rv

0 3
možnosti
PK

Chtěl bych věřit, že odstoupení je výsledek sebereflexe pana Sobotky. ikdyž asi nechápe proč ty preference tak spadly,když ta vláda , tak dobře vládla. Co však nedovedu vůbec pochopit je nominace LZ , jako lídra CŠSD, to je skutečně soc.dem.tak přebraná? No nedávný výrok pana Štěcha potvrzuje,že je to strana, která je skutečně mimo realitu. Koho budeme proboha volit? Asi piráty?

1 0
možnosti

No já myslím, že autor článku to napsal dobře a hlavně tak, aby to každý od něj pochopil. Jinak na 1.Máje se Sobotka a Chovanec účastnili v Plzni. Sobotka měl být raději s rodinou, ale holt už to nefungovalo. Nějak nemá Sobotka svůj rok.

0 0
možnosti
PB

Mě připadá moc fajn k čemu se vedení ČSSD rozhodlo.

Aspoň bude do voleb větší sranda.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, za co pokládat Chovance. Jako jediný z účastníků tzv. lánského puče předem informoval Sobotku, kam kráčí. Klusal tam jako jeho agent s jeho mandátem. A pak to tady vše vyzvonil na blogu, kde jsem mu vynadal, co hloupne, že se něčeho takového účastní. Ale to jsem nevěděl o tom, že předem toho Sobotku informoval.

0 0
možnosti
JH

Ano, tenhle v Plzni vystudovaný chovanec, nápadně připomíná agenta - provokatéra:-)

2 0
možnosti
JH

Od politiků ČSSD jen těžko očekávat nic jiného, nežli chytračení. Ale to, že rezignující předseda zůstává v kraji volební jedničkou, je už vyložená zoufalost:-)

2 0
možnosti
Foto

I85v90a14n 72M84a68r50e53k

16. 6. 2017 8:46

"Pád"? To těžko, p.premiér to má velmi dobře "ošéfované" .Čtyři měsíce to ještě ve svém postu vydrží a potom metelesku blesku rovnou do Bruselu. Raději měl odejít z postu předsedy vlády a dovést svou partaj až do "zdárného koce" . Rv

1 0
možnosti
Foto

Podle mého názoru je to trošku jinak. ČSSD zjistila, že konfrontaci s ANO nevyhraje a Babiš bude příštím vítězem voleb. Teď jde jen o to, kdo bude s ním chtít do koalice. Skoroobětování Sobotky je hozením ručníku do ringu. Vláda ale musí dovládnout až do konce, to jsou plusové body pro obě strany, takže žádný 100% odchod. Nastolení Zaorálka volebním lídrem je přijatelné jak pro Babiše, tak i pro Zemana. Teď jde o to "zapomenout" na jarní podrazy a mediálně to v klidu dotáhnout do voleb. Teď se budoucí koaliční strany zaměří na malé rybky, aby z toho českého rybníčku ulovili co nejvíc. Pro obě strany je to rozumné řešení, ANO má už ČSSD přečtenou, ví do čeho jde. ČSSD potřebuje zůstat v centru dění, i když to tentokrát budou až druhé housle.

0 0
možnosti