Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J28a94k48u95b 30M90a98c60h

6. 6. 2017 7:53

Pan starosta v Londýně asi zapomněl na ten řvoucí dav, který vyrazil do ulic Londýna po údajné urážce islámu. Demolované ulice, vyrabované obchody, hořící auta, transparenty s nápisy" Nevěřícím smrt, Islám zvítězí". Kdepak zůstal tento dav,aby bránil ten pravý islám a odsoudil tyto zrůdy? Proč pan starosta nezorganizoval protest proti těmto zrůdám? Hesla o semknutí, modlení se, rozhořčení,nepodlehání panice, zůstat pevní, ty přece už nemohou nikoho přesvědčit. Je jen jeden islám a ten je podle situace buď zrůdný a nebo zlý. Žádný dobrý a pro nás,když to včas nepochopíme, znamená zkázu naší civilizace. Oni si doma nedokázali za století žádnou vybudovat, dokáží jen ničit a zabíjet.

Jen důtky diktátorů je dokázaly udržet na uzdě a my, pitomci, v návalu bratrské lásky jsme jim chtěli nabídnout "světlé zítřky"demokracie.

2 0
možnosti
TP

Paní Mayová se vyjádřila, že ti zlí islamisti překrucují islám. Tak nevím, vybaven četbou Koránu i Života proroka nevidím nic, co by ti zlí islamisté překrucovali. Naopak jdou velmi věrně ve stopách pravzoru a zodpovědně plní boží příkazy.

11 0
možnosti

May dosud byla opravdu moc slušná. Víc železa, Slušná Lady!

3 0
možnosti
JH

Na to jejich „utažení šroubů“ obvykle doplatí omezením svobody jen ti nevinní - viz. omezování držení zbraně (teroristi si nikdy žádné zkoušky dělat nebudou). Teď bude na řadě cenzura a špehování na internetu...

10 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,73
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články