Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Je mi vás líto babišisto...

0 0
možnosti
VS

No a co vždyť má příklad ve svém předsedovi.

0 0
možnosti
VH

Paní Valachová někdy na přelomu dubna a května prohlásila, že podá k 31.05 demisi, svoji rezignaci předala včas premiérovi a ten ji (rovněž včas) podstoupil prezidentovi. Paní Valachová je ministryní, pokud prezident její demisi nepřijme. Ten zatím tento krok neučinil, za což (jak jistě uznáte) paní Valachová nemůže.

Paní Valachová, pokud vím, svoji rezignaci neodvolala a opakovaně prohlásila, že ji neodvolá.

Takže co paní Valachové svojí větou vyčítáte?

2 0
možnosti
KH

Podle prezidenta Miloše Zemana má ministryně čas si rozmyslet svou demisi do 10. června, kdy se prezident vrací z návštěvy Vietnamu a Kazachstánu. Pokud si svůj odchod z vlády do té doby nerozmyslí, Zeman ji odvolá a na její místo jmenuje současného náměstka Stanislava Štecha. Řekl to na tiskové konferenci v Kuřimi na Brněnsku.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/valachova-demisi-nestahuje-chce-ale-obhajit-karierni-rad-p2m-/zpravy-domov.aspx?c=A170531_142437_ln_domov_ELE

1 0
možnosti
TM

To psal Andrej sám nebo někdo z jeho PR?

1 2
možnosti
ZZ

jistě, bez ní by se to celé po.ralo, pak si najde další nedodělanou práci a zas je důvod aby svými nápady terorizovala školství

2 0
možnosti
VH

Paní Valachová předala svoji rezignaci premiérovi a ten ji podstoupil prezidentovi.

Paní Valachová (dosud) svoji rezignaci neodvolala. Nevím ani, zda to po uplynutí termínu rezignace lze.

Prezident dosud rezignaci nepřijal - je jeho zvykem jednat v takových případech liknavě. Na to nemá paní Valachová žádný vliv.

Paní Valachová prohlásila, že by ráda svoji práci (Kariérní řád) dotáhla do konce a bude hledat cesta, jak tuto snahu realizovat.

Co se Vám nezdá? Co se nám snažíte nakecat? Jestli dobře rozumím, tak abyste obhájil pana Babiše (ideou "Honza taky krade, tak proč káráte za krádeže Pepíka?").

Proč se snažíte nalhat lidem, že hromadný nesouhlas politiků s Babišem je proto, že kdesi nemluvil zcela zbytečně. Taková lež!!!

3 2
možnosti
VH

Pročpak jste, pane Dolijaku, nenapsal, v čem jsou má konstatování nepřesná? Z Vašeho záporného kliku se nepoučím ani já, ani ostatní diskutující, a to je samozřejmě škoda.

1 0
možnosti
Foto

Divadýlko to dozajista bylo a je. Nicméně prezidenta asi usoudil že měnit Valachovou nemá žádný smysl a proto jk prostě neodvolá.

Což je situace která vyhovuje všem.

1 0
možnosti
PV

ČSSD je jenom banda lhářů a zoufalců, kteří jdou jen po korytech. 

4 0
možnosti
VH

Dovolím si upřesnit: Téměř všichni politici jsou jenom banda lhářů a zoufalců, kteří jdou jen po korytech. Jedno, zda v těch korytech vidí především peníze, nebo moc či oboje. Pro úplnost: Politikem není pouze ten, kdo to o sobě prohlásí, či tuto možnost připouští. Politikem je každý, kdo se v politice pohybuje.

3 0
možnosti
PK

Výjimečně souhlasím s prezidentem, že si CSSD mohla své předvolební demisní divadýlko odpustit

6 1
možnosti
VH

Nemohla. I s divadýlkem se Babiš snažil překrýt své hříchy fotbalem. Jak by řádil, kdyby divadélka nebylo?!!

1 2
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články