Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono to dilema - zda s Babišem - bude platit pro každou stranu krom komunistů. :-/

1 0
možnosti

J43a87n 60R82á85ž

18. 5. 2017 10:04

Stalo se folklórem, že máme potřebu se neustále proti něčemu, či někomu vymezovat. Takže negativismus se stal i nosným prvkem naší politiky. Vznikají koalice nikoliv aby něco pozitivního prosadily, ale naopak, aby něco zničily. Kalousek se klidně spojí i s ďáblem aby se neprovádí lyže jeho špinavosti. Jako lidovec chtěl vládu s ČSSD za podpory komunistů, aby se po volbách stal největším kritikem socialistů a dnes se zase kamarádí se Sobotkou v boji proti Babišovi. Česká rádoby pravice (ODS +TOP09) místo toho, aby společně prosazovala pravicovou politiku, tak se spojí s ČSSD i s komunisty proti ANO. To je opravdu vzoreček české opoziční politiky!

Myslet si, že pomlouváním politického protivníka získám kladné body u voličů, je největším omylem politických dinosaurů, jako je Sobotka a Kalousek. Škoda, že se k nim přidal i Fiala tím, že nepodpořil vyvolání hlasování pro nedůvěru celé vládě a vymezuje se jen proti Babišovi, což nic pozitivního nepřinese.

1 0
možnosti

J69a62n 72B36u46r34i82a78n

18. 5. 2017 8:48

A není ten rozdíl mezi Pitrem a Babišem jen v tom, že Babiš si prostě najmul lepší právníky a měl ještě ostřejší lokty?

2 0
možnosti

Autor fandí hnutí ANO a Babišovi i když je to spolek nevypočitatelný a úplně ve všem podřízený šéfovi Babišovi. Jemu také jinak ani neříkají a to i ministři či poslanci. Nikdy nebylo, není a jistě nebude nějaké usnesení jejich vedení, kde k něčemu by měl Babiš i malinkou výhradu. V tomto se značně liší od jiných stran a zatím dost lidí o tomto ani neví.!!

3 0
možnosti

Babiš nemůže být spojencem nikoho, jako správný diktátor nesnese jiný názor než ten svůj. Demokracie je pro něj na obtíž a chce ji zrušit, heslo "stát jako firma" je toho důkazem.

Jestli mu dovolíme to realizovat, tak počítám s výpovědí z firmy Babišstán, původně Česká republika. Tohle už tady bylo, nepohodlným existencím (zejména umělci a inteligence) bylo "doporučeno" opustit ČSSR a následně jim bylo odebráno občanství. Asi takhle by to mohlo dopadnout.

Pravice ani levice nemůže s Babišem spolupracovat, protože si tak kopou vlastní hrob a současná vládní a ústavní krize je toho důkazem. Babiš by byl už dávno z hrušky dole, nebýt senilního hradního pána a jeho ostudných šaškáren.

3 2
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,45
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články