Diskuse

Tereza Boehmová odešla

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Tak te je opravdu skoda. Ale je to jeji rozhodnuti.

1 0
možnosti
Foto

úžasný komenty...občas zcela mimo mísu..Tereza si může dělat co chce a jak chce, třena založit blog v Ugandě a ostaní se mohou pouze domnívat...jen šťouralové ví víc.

11 0
možnosti
Foto

Nech brouka žíííííít!

2 0
možnosti
Foto

Připadá mi trochu nefér, když pro svou potřebu zastat se Andreje Babiše využíváte odchodu Terezy Boehmové. Prakticky jste mohl napsat svůj názor a ten odchod do toho netahat, zvláště když jste jej pochopil naprosto špatně. Paní Boehmová byla administrátorkou tohoto blogu. Na rozdíl od nás blogerů, měla také zodpovědnost, vyplývající z její funkce a hlavně za svou práci pobírala plat. Byla tedy " na výplatní listině Agrofertu " Její rozhodnutí, po všech skandálech kolem Babiše je tedy naprosto logickým krokem, protože představa, že jako slušný člověk budu od někoho takového brát peníze, je nepřijatelná. A nic na tom nezmění, že veřejně prezentuju odlišné názory. Je to stejné jako vyjádřit loajalitu nacistickému Německu během okupace, nebo KSČ a SSSR po vpádu barbarů z varšavské smlouvy do Československa.

Na váš názor na současný stav v zemi máte legitimní právo. Nicméně zabalit jej do odchodu Terezy Boehmové budí dojem touhy po senzaci.

13 0
možnosti
MS

Dobrý příspěvek R^

1 0
možnosti
Foto

Paní Tereza tu odpracovala poctivě své. Ona jediná do svého rozhodnutí vidí. Nezmizela jako pára nad hrncem, ale slušně podala nějaké vysvětlení. Nevím, z jakého důvodu ji ,,tahat,, pod nějaký drobnohled...jsou věci, které jsou složitější, nevím,a nám by mělo stačit toto vysvětlení. Nemám ráda tohle vytahování pitvání,abyste se tak trochu předvedl. Nedala by důvod - byla by špatná, dala by tenhle ... podle vás skoro nerozumně práskne dveřmi, dala by jiný důvod - pitvalo by se cosi jiného...vidí do toho jen ona, a pokud je první, kdo z nějakých pohnutek a vyhrocených..(možná? nevím?) situací,dá klíče na stůl, buďte rytíř a bez bodrých rad ji nechte žít.

10 1
možnosti
MV

"bud me vyhodi, nebo se neco zmeni"? podle toho se da zit? nebo - Vy tak zijete?

4 0
možnosti
Foto

Začínáte být při obhajobě Andreje Babiše stejně umanutý, jako kolega Hermánek při obhajobě normalizace nebo silničního piráta Laciny a :-/:-)

10 1
možnosti
Foto

Vidím, že moje sláva se šíří, takže

Já vůbec neříkám, že tzv. Normalizace byla nějakým rájem na zemi, ale to velmi hrubé zkreslování se mi nelíbí.

A pan Lacina je, podle mě, velmi slušným řidičem, který byl vulgárně napaden a ztratil koncentraci.

Udělal chybu, která měla být pouze "plechy" a možná ani to ne. Ale díky mladé řidičce, která výlevy svého spolujezdce byla stejně vynervovaná jako pan Lacina, došlo k oné "deautizaci" či "dedálnici" tedy opušténí dálničního tělesa..

1 7
možnosti
FV

No, já o tom vím mnohem víc než vy i pan Stejskal. A mohu vám říct, že si gesta, činu, kroku Terezy velice vážím. Žádné dramatické řešení, žádné prásknutí dveřmi. Její rozhodnutí. A to i přes naše již skoro deset let trvající občasné neshody zde na blogu.

8 0
možnosti
Foto

H32a71n67a 48V61l92k20o44v41á

17. 5. 2017 13:56

Téměř bych vám dala plus. I přes mé nepříliš dobré vztahy s adminy mám na její rozhodnutí podobný názor. Nicméně mne zaujala vaše první věta - znamená to, že jste byl celá léta a zejména při tomto rozhodnutí jejím důvěrníkem?;-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Bartoni, každý máme svou úroveň, kde jsme schopni rozeznat, jestli dalším šlápnutím za pomyslnou linii už vstupujeme na kluzký svah, z něhož - jak známo - se již nedá vystoupit..

Jsem na blogu cca 5 let, snažím se psát slušně a poctivě a nestalo se mi, že by mi kdokoli cokoli smázl /vyjma nedávné diskuse, kde jsem již musel jednoho z diskutujících nazvat jedním druhem sudokopytníka - a naprostým právem - tedy to označení, nikoli smáznutí/.

Pokud paní Boehmová usoudila, že kalich přetekl, udělala jedinou správnou věc, totiž tu, aby se mohla i další dny na sebe dívat do zrcadla bez pocitu hnusu.

Pan Babiš se dušoval před 4 lety, že nebude nic ovlivňovat v jím koupeném tisku. Bylo mu věřeno, poslední cca 2 týdny jej usvědčují ze lži.

Osobně hodnotím postoj paní Boehmové vysoko a jen škoda, že to neudělali i další. S tímto postojem by přispěli ke zvýšení úrovně české žurnalistiky více, než sáhodlouhé osvětlující články.

16 0
možnosti
Foto

Jak by Vám admini cokoliv smázli, když píšete přesně v duchu představ těch, kteří ovládli naše mainstreamová média?

Tedy protizemanovsky, protiputinovsky, protirusky a nyní i protibabišovsky.

A kolik blogerů a diskutujících bylo "odejito" z důvodu, že psali jinak...

A jen nebuďte zbytečně skromný a zopakujte nám, jakým jménem jste pana Řezníka počastoval, když slušným způsobem vyjádřil názor, který se Vám nelíbil.

2 8
možnosti
VK

Majitel má Mafru ve svěřeneckém fondu, přesto ovlivňuje. proto ta hysterie.

1 1
možnosti