Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hrubá chyba je spíš váš blog, který jasně ukazuje, že vůbec nemáte přehled o právu v souvislosti s poslaneckou sněmovnou.

Nedůvěra vládě neznamená jakékoliv zkrácení volebního období. Pokud by se sešla sněmovna na mimořádné schůzi s programem hlasování o nedůvěře vládě tak by se tam o rozpuštění sněmovny hlasovat nemohlo-jen o nedůvěře vládě.

Při rozpuštění sněmovny nikdo neví zda by Zeman vyhlásil volby ještě v červnu. Zákoné lhůty by mu to neukládaly.

0 2
možnosti
Foto

Ve sněmovně žádná pravicová strana není !

0 0
možnosti

Nevím, proč mám čím dál intenzívnější pocit, že za dřívějšího pana Bartoně teď píše úplně někdo jiný. :-/

1 0
možnosti

O tom jaké to je uvnitř ANO svědčí i to, že členové hnutí i funkcionáři mluví o Babišovi jako o šéfovi. Navíc oni jej tak i oslovují. Tento způsob řízení ANO zacloumal s celou řadou poslanců v parlamentu. Proto také dlouho mlčeli, když Babiš se různě a i zmatečně vymlouval na položené otázky. Oni nedostali pokyn od šéfa, co a jak mají odpovídat na problémy šéfovy!!

2 0
možnosti

S činností a vyjádřeními M.Zemana + A.Babiše jsem nesmírně spokojen. Svitla naděje, že dinosauři a dotační pokladníci se mohou odebrat na svá původní místa ! Jeden se přesvědčí, že ani na Vysočině neroste žádný strom do nebe - druhý může užívat svého majetku a čelit žalobám ... Mj., o oba jednotlivce ani tak nejde - jde o tu napojenou klaku vazeb, bezprověrkové ap. :-)

1 0
možnosti

J43a60n 33P93a92v58l37í78k

16. 5. 2017 16:48

Pro diváky, kteří se dívají na politiku jako na fotbalový zápas, to zní logicky. Ovšem politika je mimo jiné hlavně hájení důležitých principů společnosti, nikoliv pouze taktika a strategie, jak vyhrát nějaký zápas. Takže pokud máme eufemisticky řečeno nestandardního prezidenta, od něhož lze očekávat jenom to nejhorší, co lidská fantazie vyprodukuje, bylo by velmi nezodpovědné mu přihrávat na smeč. Postoj pravice v tomto považuji za správný. A pokud se demokratické strany, k nimž lze počítat ty Babišem pomlouvané "tradiční", tedy ODS, TOP 09, ČSSD, KDU-ČSL, shodnou na tom, že je třeba zabránit těm nedemokratickým hlasatelům autoritativních, oligarchických a buranských pořádků (ANO), je to zcela v pořádku, i když pozdě, ale přece.

7 0
možnosti

ODS a TOP mely k svemu predvedeni se prostoru vic nez dost. Takze v pripade nazvani je tradicnimi stranami mluvime o tradicni politicke a moralni bide.

3 2
možnosti
Foto

Lepší to co je, než Zemanovi kámoši. Kdybychom měli normálního prezidenta, tak už pravice na něčem podobném dávno pracuje.

7 0
možnosti

Tahle česká, tak zvaná pravice je opravdu spíše k smíchu!

8 0
možnosti
Foto

Karma. Myslím si totéž.

4 4
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články