Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejak jsme se jmenem A. Babis sklonovanym

soucasnymi soudruhy z CSSD, ODS a TOP

zapomneli na ty nase druhe 'Babise'. Skoda.

2 0
možnosti

Jsem dalek toho, abych se Sobotky zastával, ale jeho oprávněné obavy z povolebního vývoje podle mne nepramení ani tak z nedůvěry v politiku ČSSD, jako spíše z toho, že ekonomicky nevzdělaný český volič, omámený optimistickými zprávami o vývoji českého hospodářství, bude Babiše a jeho ANO 2011 volit, i kdyby na Babiše prasklo, že je třeba drogový boss. :-)

3 0
možnosti
Foto

Já teda bych se linku na odposlechnutý výrok Sobotky nedožadoval, ale mohl byste sem, milý autore, přičinit link(y) objasňující pozadí akce odposlechy, protože evidentně musíte mít zákulisní či lepší informace, když v tom máte jasno.

Díky.

1 0
možnosti

Pane Bartoni, když už Vám něco takového stálo za napsání blogu (ono z toho, že po volbách bude vládnout Babiš, začíná mít obavu mnohem víc lidí, nejenom Sobotka...), tak by myslím nebylo od věci, kdybyste na ty "odposlechnuté Sobotkovy obavy" aspoň hodit v článku odkaz.

Ať si každý sám udělá názor na to, co Sobotka vlastně řekl či neřekl a zda je to srovnatelné např. s tím, co řekl Babiš při rozhovoru s redaktorem Přibilem.

1 3
možnosti
Foto

Na obhajobu pana Bartoně dodám, že mezi dnešní elementární schopnosti a internetovou gramotnost patří schopnost googlovat, používat vyhledávače... stejně tak i na stránkách pořadu Události na ČT24.

Za ručičku vás vodili naposled v mateřské školce.

0 0
možnosti
Foto

Díky a nezbývá než doufat, že to stěžejní odhalení za 6 dní nebude jen např. obecně o tom, jak přišel k majetku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články