Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J36a60n 49P12a35v78l70í15k

12. 5. 2017 11:16

Tmele antibabišovské koalice je vyjmutí zdevastované demokracie ze spárů oligarchie, autoritářů a buranokracie, což by měl být velmi silný argument, pokud by mu lidé typu Jana Bartoně aj. rozuměli.

4 2
možnosti

To těžko můžete očekávat od člověka, který se vyfotí nahý na titulku blogu idnes;-D

0 2
možnosti

Zbytečně se vytýká Komunistům, že národ je ateistický ! Ze zahraničí přichází Věrozvěst. Povyšuje svou mafiánskou minulost za ctnost a zajišťuje si imunitu. Dobrý prvek, ano, pak jako Sekta bez demoktatických tradic, beze směru, (viz. Stanovy). Dříve třídní boj proti očekávaným odpůrcům, (zajišťovakli rodiče), dnes sofistikovaně cestou ministerstva spravedlnosti, financí a ovládnutí tisku, (mazaněji zajišťuje syn). Nějakou dobu to funguje, pak to praskne, fasáda vlhne. Tedy se záplatuje, s maltou pomůže i prezident. Opět stavby přestavby. Funguje to, 30% věřících zešikováno. Nejsme ateistický národ ! ... Stále rádi věříme ... :-)

.

1 1
možnosti
Foto

Andrej Babiš měl být odvolán z vlády už po propuknutí skandálu s machinacemi na své Čapí hnízdo. Podobně jako z vlády museli odejít jiní ministři pro mnohem větší podezření. Od roku 2016 je vyšetřován pro neoprávněné čerpání dotací EU a teď jej čeká další vyšetřování.

5 0
možnosti
Foto

Kdyby byly předčasné volby v co nejbližším termínu, zvítězilo by ANO a vznikla by možná koalice ANO a SPD T.Okamury s tichou podporou komunistů, nebo ANO a KSČM s tichou podporou SPD, neboť KSČM nemůže jít otevřeně do koalice s SPD. Čím později budou volby, tak se k P. Teličkovi, který už fakticky ANO nepotřebuje, budou přidávat další (ANO je fakticky složeno z přeběhlíků z ODS, US, ČSSD) a budou přebíhat k dalšímu miliardářskému projektu Realisté, který bude také složen z přeběhlíků (kromě pana docenta Robejška) Čili počty, které předestíráte, jsou v této chvíli nerelevantní.

4 1
možnosti
Foto

pardon, než mě někdo opraví ....irelevantní nebo nerealistické...

0 0
možnosti

V minulém režimu byly jasně rozdané karty na jedné straně KSČ a na druhé straně lid ...

Dnes je to mnohem složitější neboť zde není jedna strana a jeden nepřítel, ale je zde skupina zájmů a v tom je těžké se vyznat, neboť každá tato skupina má vlastní zdroje, vliv, media, advokáty,vliv na policii, soudy ... a je to vlastně roztříštěný stav bývalé centrální moci, která byla jasně čitelná.

I tohle je demokracie.

Zde je jednoznačné že nelze postupovat a myslet postaru, zvláště když je zde informační trh internet, prostor pro manipulace, kde už manipulace směřují k vlastním blízkým a rodině.

Zde je potřeba se učit jak já říkám informační a časové inteligenci, tedy sledovat jak s daným tématem a v jakém formátu a množství pracuje dané medium, v jaké používá fotografie dotyčného, jak pracuje s tématy, zdroji, jestli neagituje atd.

Lze říci že jsme vstoupili do nové doby, která je nečitelnější a o to více tlačí na rozvoj informační a časové inteligence, nebýt pasivní a pasivně přijímat informace a co více neprojektovat do toho stigma minulosti, totality, neboť dnes je to o zájmových skupinách.

Jediné co tyto happeningy dokázaly je rozdělit společnost a stranit jedné mocenské skupině, tedy vlastně podpořily totalitu, na ose ODS, ČSSD, TOP09 a jejich mocenského pozadí.

0 0
možnosti
Foto

Čeští voliči jsou stále stejní pitom..., jako ti., kteří se nechali obelhat v roce 1946 Gottwaldem a komunisty. Nechají se oblafnout uřvaným hokynářem, kterého nechtěli ani na Slovensku. Andrej Babiš je lhář, oligarcha, člověk, který se před ničím a nikým nezastaví . Opsáno z komentáře Dalibor Balšínek.

3 2
možnosti

Vaše sebekritika je dojemná, ale nesuďte druhé podle sebe.

3 1
možnosti

Dobrý rozbor. Také jsem zvědavý na současné volební preference.

0 0
možnosti

Osobně bych si přál, aby ANO v volebních průzkumech za květen bylo stále přes 33%, protože pak by se musel zákonitě vytáhnout těžší kalibr na snížení preferencí a mě moc zajímá s čím by odpůrci ANO vytáli do boje.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS