Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen karma za článek! A půl miliardy pro sport je kde? Čí že je to Ministerstvo? No ano SOBOTKY !! !!!! Bohušu koza sa ti oběsila!!!!!! Ale to zjistíš až v říjnu!!!!!!

2 0
možnosti

Z toho shrnutí vyšla jen kupa hnoje. Vláda včetně Sobotky schválila odjezd Zemana do Číny, ještě před odletem Sobotky, faulujete a lžete, což je u zaslepených sektářů běžné. Stejně tak krycí obrat, že AB "...nebude „můj šálek čaje“, ale...", je obnažená ukázka demagogie.

Lucembursko s jasnou historickou vazbou na země české, je geograficky, kulturně, politicky, lidsko-právně a i lidsky nesrovnatelně blíže naší republice než Čína, a lze se vrátit do ČR do dvou hodin. SMS s pozváním na schůzku načasovaná na start letadla, je jen další podraz a zlomyslnost hradních intrikánů. Melete stará hesla, protože o službě pro preference ANO se už nemluví, akorát jste si toho ještě nevšiml.

4 1
možnosti

Máte zajisté pravdu, ale ještě nám vysvětlete, proč pan Sobotka inicioval svolání schůze sněmovna na dobu, kdy on sám byl v Lucemburku.

2 0
možnosti

...pro starší mám tady přirovnání z filmů už nevím kdo je natočil a vše se točí okolo vládní krize až po únor 48...doufám,že se najde někdo kdo natočí pokračování a můžou tam být zasloupeni jak ČSSD Lidovci i KSČ/M/..;-O;-O[>-]!!

1 0
možnosti
Foto

Výborně jste to vystihl

Karma R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články