Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nemyslím že by se dalo něco ještě zachránit;-D

šaškárny našich politiků se kulturou nazvat nedají

0 0
možnosti

K té vámi zmíněné odlišnosti českého a slovenského jazyka už kdysi dávno někdo moudrý řekl, že Slovák, když nadává, tak miluje, zatímco když nadává Čech, tak vyměšuje.

1 0
možnosti

To porovnání aranžmá nám kulhá na obě nohy že ano. Do ČT protagonista nedorazil a věděl, že aranžmá je nachystáno, na Hradě to bylo přesně naopak, taková pastička co. Ponižování mezi ústavními činiteli v chrámu státnosti ČR je trochu jiné kafe než debata ve studiu na předem známá témata, snad ten rozdíl cítíte.

1 1
možnosti
Foto

Já si naopak myslím, že pro odpůrce Babiše je vhodnější pozdější termín. Tím, jak se objevují nové a nové skutečnosti o jeho prohřešcích, je větší šance, že ho i zaslepení voliči stihnou prohlédnout.

1 0
možnosti

Takových 12% ale nadělá paseku.

1 0
možnosti
Foto

Pane Bartoň, karmu za nadhled a to, že nepodléháte davovym pocitům. Babis udělal pro prosperitu státu víc, než Sobotka za celý život.

13 8
možnosti

Že p. Bělobrádek udá p. Babiše při vhodné příležitosti v televizním přenosu ČT se nelze příliš divit . Pro lidovce typické, ti zkrátka již jiní nebudou. Když si na to p. Bělobrádek s p. Sobotkou nechtěli zvykat a vadilo jim to, mohli se jako chlapi ohradit i způsobem řekněme civilizovaným. Pokud dále p. Bělobrádek hovoří o tom, že některý z expremiérů by to řešil pěstním soubojem, pak marně přemýšlím, kdo by to mohl být, kdo by byl ten "opravdový chlap". Jo jeden mě napadá, možná by na to náturou a fyzicky měl p. Topolánek. Tomu se však vulgarity zase tolik nepříčily. Na druhou stranu by se nejspíš k takovému udavačství nesnížil. Tak si vyberte. V případě p. Bělobrádka platí, že i zdánlivě slušný člověk se dokáže projevit docela odpudivě, a to i v situaci, kterou nelze považovat za nějak dramatickou.

17 0
možnosti

Moravec dělá za naše peníze propagaci stranám, které už Česku hodně škodily a potřebují propagaci jako sůl, protože je mnozí lidé nechtějí. Moravec již dlouho není nestranný novinář, jeho pořady jsou přímo hrůzné.

18 0
možnosti

J13i87r40i 29D13v66o10r80a21k

14. 5. 2017 21:12

Nenapsal bych to lepe R^ Karma!

0 0
možnosti

Velmi dobře si pamatuji jak po zveřejnění úspory 60 miliard mnozí z vás vykřikovali jakej je Babiš kabrňák když se mu podařilo to co nikdy nikomu před ním a neslyšel jsem nic o nelegálních dluhopisech více než 3 roky a najednou díky mediím je Babiš čert rohatej a veřejnej nepřítel č.1 pravda bude asi taková že už kraďousek a jemu podobní neunesli že je úspěšnej a hlavně mu vyčítaj že zavřel penězovody k jejich kámošům je to prostě mentalita našeho národa a úspěch se neodpouští.

23 3
možnosti

Tady se zase mlzi. Rozbor babisovy historie by mela zacat od doby, kdy Andrejko chodil ve Svycarsku do skoly.

2 0
možnosti

J42i86ř92í 75H41u87m38l

8. 5. 2017 18:40

já myslím že by měla začít v pravěku kdy jeho předek běhal s kyjem po Slovači ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,61
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články