Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"...Zatím poslední dějství tohoto Sobotkova puče je snaha vyhrožovat prezidentovi republiky žalobou Ústavnímu soudu za „znevažování výkonu prezidentské funkce“, o které usilují senátoři za ČSSD. Dalším tlakem na prezidenta je výhružka, že by mohl být prezident Miloš Zeman za „protiústavní aktivity“ nepřipuštěn k prezidentským volbám...."

Zdroj: http://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=602713

====================================

Tak o to jde!!!

BOJÍ se, že by Zeman opět vyhrál volby???! ...A proto tahle komedie?!!...

Vypadá to jako rozehraná šachová(politická) partie!...

KDO ji vymyslel!...vypadá to na lidi, kteří se fakt bojí toho, že to Zeman vyhraje...a NIC nechtějí ponechat náhodě!...Odstranit Babiše i Zemana jednou ranou!?!;-O

1 0
možnosti

Nemá to hlavu ani patu. Pokud by to byla pravda, tak Babiš nekecá a je sledován naším státem přes nějaké prostředníky. Že by opravdu Chovanec?

0 0
možnosti

Zhruba polovina senátorů, kteří prohlášení podepsali, je z KDU-ČSL, nebo byli zvoleni za KDU-ČSL. Podpisy připojili i senátoři za STAN, ODS, Stranu zelených, TOP 09 nebo ČSSD. Předseda Senátu Milan Štěch (ČSSD) dnes České televizi řekl, že další postup Senátu vůči prezidentovi bude zřejmě na programu úterního jednání senátního organizačního výboru. "Požádali jsme právníky, aby připravili jasné stanovisko možného postupu Senátu," uvedl. Podle něj by měl Zeman postupovat stejně jako v případech odvolání jiných ministrů v minulosti.

2 0
možnosti

J78a73n 21B98a22r27t95o19ň

6. 5. 2017 12:40

vždycky se najde dost užitečných hlupáků, kteří z problému ČSSD udělají problém politické "kultury". ČSSD legitimizovala Babiše, který se stal místopředsedou vlády BEZ LUSTRAČNÍHO OSVĚDČENÍ. Nyní se ho chce zbavit. Dobrá, tak ať vláda podá demisi a jsou nové volby!!

1 0
možnosti

Sobotka mistrně využil moderních politických taktik, které používá například prezident největší světové mocnosti Donald Trump.

Na konci Sobotkových překvapivých tahů (no, přiznejme, že s tou nahrávkou mu přálo štěstí), jsou spojenci Zeman a Babiš nasvícení v pravdivém světle.

----- Zeman je stařec posedlý mocí, který se neštítí překrucovat ústavu jen proto, aby ochránil Andrejovy pozice a ten proti němu ndepostavil prezidentského protikandidáta.

----- Babiš jako člověk, který zneužívá své bohatství k získání politické moci, u čehož se neštítí používat diskreditační kampaně proti politickým odpůrcům. Je to oligarcha.

---------------------

P.S. Odposlechy jsou jistě nelegální, ale nahrával to Andrejův člověk a na internet to umístil někdo neznámý. Ale hlavně -- pokud je jejich obsah tak závažný, je v obecném zájmu, aby se jimi lidé zabývali.

3 1
možnosti
Foto

A nebo to je vše naprosto jinak. Ilegálně pořízené nahrávky (asi samotným Přibilem) čekaly po provedené platbě v šuplíčku, aby byly ve vhodné chvíli použity.

Je nějaký důkaz, že Přibil nejednal v něčím žoldu? Tak sem s tím.

0 0
možnosti
Foto

Volební výprask si ČSSD zaslouží a také ho utrží, ale nevím, zda li si Čr zaslouží Babiše. Tak špatní zase nejsme.

4 0
možnosti

FBI, i KGB hadr. O čekých rozvědkách nemluvě. Jak Vy všechno víte!!!

Ještě tu o krádeži 50 milionů Čapím hnízdem. (O krádež se jedná i v případě, že se vše odehrálo Babišem popisovaným způsobem. V tom případě se jimi nabalíkovala nejuží rodina.)

0 1
možnosti

Za absolutní nepochopení situace byste zasloužil výprask především vy. Vždycky jsem vás považoval za objektivního blogera, ale teď se nestačím divit. Rv

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS