Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ODS od počátku poukazovala na to, že post ministra financí je v případě Babiše střetem zájmů. Bylo by tedy nelogické, kdyby teď do něj nešili ještě více. Pokud jde o to vyvolání hlasování nedůvěře vládě, Němcová to vysvětlila tak, že případné předčasné volby by se téměř vešly do termínu řádných voleb, takže by to bylo vcelku zbytečné.

1 0
možnosti

Může mi někdo vysvětlit, jak by vypadala vláda bez hnutí ANO? S komunisty kteří mají v preferencích průměrně 12% hlasů, nechce nikdo mít nikdo nic společného a hnutí ANO s 30% dávají dohromady přes 40% hlasů. To by v koalici museli být všechny strany, které se dostali do parlamentu. Už to vidím, jak se dohaduje ČSSD, ODS, KDÚ, Starostové, Ogamura, a další, každá strana s průměrem hlasů 8%.

1 1
možnosti

Tak je pravda, že Babiš půjde do vlády klidně i s komunisty. To jsme to dopracovali. Rv:-/

1 1
možnosti

Jsme ateisté, ale to náboženství přetzrvává v jiné podobě. Stálá poptávka po Mesiáši, který přijde a všechny ozáří duchem spravedlnosti. Je lhostejno odkud, z pekla - nebo z nebe. Permanentní vznik a zánik všelikých uskupenství, se stálým závěrem - Zbohatnutí protagonistů ... Viz. poslední VV Bárta ... Svědčí to o jakési zastydlosti přirozeného sebevědomí a normálnost vývoje společnosti. Např., kdyby nebylo roku 1948, fungovaly rodinné firmy z dědka na otce, následně na syna a objevila se nabídka - Volte KSČ i "m", podobně Hnutí ANO - Co by ti lidé asi řekli ? Co to tu zase je za bandu šarlatánů !? ... :-)

1 1
možnosti

Myslím si, že zde strany ODS, ČSSD, TOP09, kdu csl v minulosti předvedli dost, nevím kdo by se chtěl vracet třeba ke starým zprofanovaným, je to boj o moc a o koryta, Babiš je pro ty bojovníky brzda a proto se do něj pálí ze všech těch zprofanovaným stran...

4 4
možnosti

Babiš předně musí dokázat, že z obvinění jeho osoby není nic pravdivé. Nepředpokládám, že Nejvyšší kontrolní úřad vykonával svou kontrolní činnost tak, aby ministra Babiše bezdůvodně špinil. Počínaje kauzou Čapí hnízdo vloni na jaře se začal zamotávat do celé řady neobjasněných kauz. Každou chvíli mluvil jinak, že běžný občan je z něj úplně paf!

5 0
možnosti
Foto

Budoucí vítěz voleb je jen obrazem vůle většiny národa. Myslet si o tom můžeme cokoliv, stejně jako o Zemanovi, ale akceptovat to musíme. Nic mi ale nezabrání v tom, abych toho budoucího vítěze případně kritizoval, a to včetně jeho voličů.

6 0
možnosti

Víc Vám bohužel pro Vás nezbyde

2 0
možnosti

Podstat je velmi prostá. Babiš není politik a vůbec už ne demokrat... Ale budeme mít, co jsme chtěli;-O

4 1
možnosti

No, po tolika letech kdyz slysim "demokrat" tak mam boleni ve strevach...

4 3
možnosti

Autore,nechci nijak hájit socialisty,ale pravdou je,že Babiš si přisvojil všechny kroky ČSSD.On nechtěl zrušit poplatky,on nechtěl navýšit důchody,on nechtěl zvýšit platby učitelům atd. To vše byly kroky socialistů a Babiš si toto přisvojil a chvástá se,jak je vstřícný k těm důchodcům. Babiš je pokrytecký a lidé mu to papají.

7 4
možnosti

Babiš šel do politiky jako OBCHODNÍK A o skutečné politice toho věděl málo. Učí se a učí se velmi rychle. Není to pokrytec. Je možné mu poradit. A on vyslyší a udělá, když je připomínka k věci a nezvratitelná.

Je veliký rozdíl mezi myšlením obchodníka a politika. Už jste si někdy vyzkoušel obě funkce ve velkém? Nebo se jen domníváte něco, o čem nemáte potuchu?

7 6
možnosti

Chování veřejnoprávní televize je hodně na hraně. Pozvat dva opoziční poslance do diskuse je sprosťárna. V rámci vyváženosti měl být přizván někdo z hnutí ANO, aby se mohl těm lžím a sprostým výpadům dvou bolševiků bránit. Po dnešním vystoupení Němcové je pro mne i ODS nevolitelná.

8 7
možnosti

to je především cílený tah Moravce. Ale i v postatních programech je vidět, naprostá poplatnost české televize. A tu si musíme platit. Zoufalé, jak se zachází s našimi penězi.

10 2
možnosti

...;-D nespletl jsem se v OVM ale ani v těch tady diskutujících,že by generálka na stav věcí po volbách??!!

1 0
možnosti

Souhlas.

Koukal jsem jen na kousek OVM, ale vůbec nechápu proč tam nebyl nikdo, kdo by korigoval názory těch Babišových odpůrců. Bylo to o Babišovi, bez Babiše, typická veřejnoprávní štvanice.

Nevím jestli to ODS s tou hysterickou Němcovou vyhraje. Mně tou svou bolševickou rétorikou silně připomíná překabátěnou soudružku.

10 11
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS