Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J72a71r17a 52R71a97n28k

19. 4. 2017 17:11

Posedli jste pouze ve V4, nevim, co jste ocekavali, ale z 320 milionu ho volilo neco pres 62.000 a hlasu mela Hillary o 2.9 milionu vice. A my jako sousede na severu jsme vetsinou anti, az na nekolik ceskych ekonomickych imigrantu, kteri zbloudile veri ve Vladimira a Milose. A Washington Post patri vedle New York times mezi mezi dobra media. Pokud vyhledavate ta z Ruska placene , nejake obskurni noviny a nebo dokonce blogy, pak mate tyto jine nazory.

0 1
možnosti
Foto

Takže pana Trumpa volilo z 320 milionů jen 62 000 voličů a přesto vyhrál... A hlasů měla Hillary o 2.9 milionů více a chudinka nevyhrála... Já vím, že právě New York Times a Washington Post jsou ryze komunistické plátky, znám jejich články, těm po aféře Nixon nelze věřit žádnou nestrannost či nedejbože objektivitu, ale takové informace - to je i na mne moc. Sorry.

2 0
možnosti
Foto

Nebýt nihilistou, možná bych se z této situace radoval. :-)

1 0
možnosti

A tak jste i Vy našel tu svou hůl. :-)

Absolutně nechápu, proč se tu někdo zabývá takovou picovinou. Výte kolik hovadin se denně napíše? To Vám nestačej ty naše evropský a hledáte je ještě v USA? Proč?

1 0
možnosti

Přesně to jsem si říkala o Washington Post. Nezbývá než počkat, až se Trump omrzí i v USA a události typu "Vykadil jsem se a do exkrementu prstem napsal TRUMP" přestanou být zprávou.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS