Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Moudrá!

Vždy dám přednost moudrému, inteligentnímu člověku, který je schopen pochopit své okolí a druhého člověka, před gaunerem s prázdnými falešnými pomluvami, který nemá úctu k druhému člověku a který lže a podvádí celou naši společnost a který ke svému úspěchu potřebuje armádu desinformátorů cizích mocností!.

1 0
možnosti
PK

Pan Drahoš je zřejmě slušný člověk, nepije, nekouří, nemluví sprostě. Je velmi slabý rétor. Chybí mu schopnost selského rozumu, politicko-ekonomických vizí, to aby oslovil národ, vyzařovala z něho vnitřní síla a tah.To je hrozně důležité i když nemáme prezidentský systém ale zase ne kancléřský jako Německo či Rakousko.

1 3
možnosti

Vnímám to jako zbytečné pomluvy slušného, inteligentního a moudrého člověka!

:-)

1 0
možnosti
MN

Mediální analytik Štěpán Kotrba nedávno někde napsal, že "prezident Zeman je bytostný politik, vzbuzující vášně, ne bronzový pomník, na který se_rou i holubi.".

Obávám se, že pan akademik Drahoš by byl právě jen neškodný bronzový pomník.

5 5
možnosti
Foto

A proč se ti holubi servou?

0 0
možnosti
MK

M55i62l80a92n 62K98e95s83l

29. 3. 2017 18:16

Ideální kandidát na prezidenta bez barvy,chutě a zápachu podobný jakého mají v Rakousku,Maďarsku či Slovensku.Nic by nezkazil,nic by nespravil,byl by nejlepší.Jmenoval by Putny bez otálení,dělal živý obraz na tribunách při čemkoliv a nosil věnce kamkoliv.Člověk,který neměl konflikty s minulým režimem,současným režimem a bez konfliktu bude i a jakýmkoliv jiným režimem.Naši sousedé, stejně jako my nevíme,by ani oni nevěděli,že nějakého prezidenta máme.Ideální kandidát.

6 2
možnosti

To se Jiřího Drahoše tolik obáváte, že ho tolik zbytečně pomlouváte?

Nebo jste v análu Miloše Zemana?

3 4
možnosti
JR

J35a70n 89R88á44ž

29. 3. 2017 17:05

Jsem si jist, že současná turbulentní doba, kdy nám hrozí nebezpečí že všech stran, potřebuje pro čelní státní funkce kandidáty s jasnými názory na migrantskou krizi, transformaci EU, na vztahy s nejbližšími sousedy, atd...atd. A hlavně musí rezonovat s tím, co občané považují za důležité.

Vůbec si nejsem jistý, že akademik, sice velice slušný člověk s jistým renomé ve vědeckých kruzích, ale o kterém nikdo neví, a ani nemůže vědět, jaké názory má a je zcela nezkušený v politickém prostředí, byl byl vhodným nástupcem Zemana.

7 3
možnosti
JL

I vam, pane Razi a vsem kdo ctou vas prispevek, chci pripomenou jednu zasadni vec. Delate z kandidata porazeneho pred tim, nez nam prednese duvod a vizi jak chce vest CR. Zde je jeho kandatura zajimava. Pri volebni 'kampani', urcite budete mit moznost polozit mu mnoho otazek. Podle odpovedi se ukaze zda na to ma. Podle mne je vase posledni veta vaseho prispevku 'bamalni'!!!! Na prezidenta CR NEMUSI kandidat znat politicke prostredi. Neznajic,tim ma zodpovezenu hlavni otazku, zda bude nestrany a bude jednat podne osobniho svedomi. To by mela jeho predvolebni vystoupeni nam ukazat.

3 0
možnosti
MC

Slabý odvar. Zbytečná investice.

1 3
možnosti

Investovat do slušného, moudrého, inteligentního člověka je pro Vás málo?

:-)

1 0
možnosti
EH

Nic proti Drahošovi, ale já vím, že nevyhraje, on ví, že nevyhraje. Ale "kandidatura na prezidenta" jako tečka za kariérou vypadá dobře, což o to. :-)

Mimochodem, už se ví, z čeho chce financovat kampaň?

6 3
možnosti
Foto

Paní Jandová prosazuje, aby tu Drahošovu kampaň platil Horáček. Což o to, logiku to má...

0 1
možnosti
MN

Pan Drahoš slušně vypadá, dokonce je pohledný, slušně se chová, říká, co od něj mainstream očekává.... ale to je zatím všechno. Jeho politické názory nikdo nezná, tedy, až na tu výzvu vědců, kterou podepsal a kterou se zařadil k mainstreamu.

Je jisté, že pan Drahoš nikdy neřekne o novinářích to, co Zeman, například:

"Víte, nedávno jeden novinář prohlásil, že se situace změnila o 360 stupňů. No, není to idyjot, řekněte ?!" A proto já volím Zemana.

7 4
možnosti
Foto

Prezident je především součástí moci výkonné. Z toho plynou i jeho práva i jeho povinnosti. Na tuto skutečnost, bohužel, mnozí zapomínají, či ji nechtějí ani slyšet, max. si jí vykládají po svém, jak se zrovna komu hodí.

3 3
možnosti

Jiří Drahoš je moudrý, slušný a dobrý kandidát!

:-)

9 0
možnosti

Vy jste měl možnost seznámit se blíže s jeho politickými postoji?

8 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články