Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Tak tedy znovu a již ne tak expresivně. :-) Četl jsem na toto téma článek na iDnes a jeho autor se radoval jako malé dítě.

0 0
možnosti
TH

Dikybohu za zdravotni pojisteni.

1 0
možnosti
Foto

Zadna zrada. Alternativa byla jeste vetsi nesmysl nez obamacare a navic by stejne podle ni k nejakym zasadnim zmenam nedoslo a tak dostal Trump konecne za ucho. Coz jako pravicak vitam

2 3
možnosti
VH

Prostě poslanci USA neodhlasují poslušně každý propagační žvást, který šéf vypustí z hu.., z úst. A nás to překvapuje. Máme docela jiné zkušenosti.

1 0
možnosti

"Obamacare" je celkem v pořádku. Jde přeci o to, aby měl každý, aspoň nějakou základní lékařskou péči... Bez ohledu na peníze... To i já pravičák, vidím jako zcela základní věc a nezbytnou součást vyspělé a moderní společnosti dneška ...

4 1
možnosti
PK

Způsob jak se dostal Trump do Bílého domu ukazuje zoufalý stav Republikánů, že nebyli připraveni programově co a jak to měnit. Výkřiky a fráze nestačí.

2 1
možnosti
PK

Když píšete i o ČR, tak i superpravicoví odborníci u nás potvrzují - financování zdravotnictví nelze pokrýt jen ze soukromých pojistek a cash. Vždy tedy - mám na mysli evropskou kulturu - půjde o kompromis. Pokud nechcete aby uprostřed léčení závažné choroby řekla pojišťovna - končíme, dál neproplácíme.

0 1
možnosti
VH

Jak - nejde? Vždy jde o výši pojistného a výši plateb, ne?

A pak taky o reálné platby za výkony. Transparentní a reálné!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články