Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J18a58k49u61b 10M78a50c19h

17. 3. 2017 8:52

Je velice zajímavé sledovat jak mčč rozhoduje a uráží. Můžete se třeba vzteky zalknout a plivat na Babiše, ale jako podnikatel má úspěch

a navzdory chudákům politikopodvodníkům má nakonec i úspěch na " jejich políčku". Tak to malí i velcí zlodějíčkové v parlamentu nemohou dovolit, to tedy NE .... V jednom šiku s chlapským a husitským voláním." Hr na něj" se do něj pouští. Že to na půdě poslanecké sněmovny nemá co pohledávat? Ale politici typu Kalouska si přece mohou dovolit všechno a nějaké to překrucování je jim dávno vlastní. Jde nakonec o jejich teplá křesílka.

Jestli došlo k porušení zákona nebo ne má rozhodnout soud po policejním vyšetřování a ne poslanecká sněmovna a ne vy. Pokud vím všechny dosavadní pokusy proti panu Babišovi tak nějak selhaly.

A milí plivatelé uvědomte si změna poměrů je nutná a přijde ať se Vám to líbí nebo ne. A k ní patří i vyčištění politické scény od zavedených a zlodějských stran. Pan Kalousek a Sobotka budou určitě první a po něm plejáda všech těch ostatních. Už se nalumpačili a napodváděli dost

Pane Babiši nedejte se, držíme Vám palce.

mčč- malý český člověk

1 1
možnosti
AT

Hmm, tak v případě Babiše má o porušení zákona rozhodnout " ... soud po policejním vyšetřování ...", nicméně u Kalouska a Sobotky máte i bez policejního vyšetřování jasno, že jsou to zloději a podvodníci. Tomu říkám fakt nestranný a objektivní pohled. ;-D

1 0
možnosti
AT

AB pravděpodobně neporušil žádný zákon, jen využil a zneužil marasmu a děr v zákonech k vlastnímu obohacení a upevnění impéria. Dělal ve velkém to co některé politicky angažované osoby. Jenom byl za bukem, mimo zájem médií a veřejnosti. A teď povstane jako nejpoctivější z nejpoctivějších s velkohubým slibem vyčištění podnikatelského prostředí. To je věc, kterou mu političtí matadoři právem neodpustí. A to nemluvím o tisícovkách drobných živnostníků, na které ukázal prstem a označil je za největší problém naší ekonomiky .... :-P

0 1
možnosti
Foto

Grilování pana Babiše proběhlo, supi se ale nenajedli. Pan Babiš tu ekonomicky působí už pěknou řádku let a čelil snad nějakému obvinění, kromě oplétaček se státní bezpečností? Pokud něco ukradl, měl ho hned někdo chytit za ruku. Pokud zneužil zákon, měl někdo ten zákon změnit. Kdo rozdává dotace?

Asi to bylo tak: jednou pan Babiš napsal Ježíškovi, že chce být nechutně bohatý a ten mu to splnil. A nebo to bylo tak, že mu ti dnešní křišťálově čistí házeči kamení tu cestičku k bohatství (a nejenom jemu) vydláždili zlatými cihlami sami?

Sobotko, Kalousku, Nečásku a další, do voleb je času dost, začněte makat, vys...e se na lex Babiš a vydejte pár rozumných zákonů - zdanění dluhopisů, omezení dotací velkým firmám a na vše ostatní, co vám na Babišovi a jiným boháčům leží v krku. Pokud to dokážete, dokážete i na svou stranu dostat nějaké voliče.

1 5
možnosti
AT

Nu a čelil někdy Sobotka nebo Kalousek nějakému obvinění?

2 0
možnosti
Foto

Tomu se říká "fascinace Babišem":-/

5 3
možnosti

A co se vám nelíbí na tom, že chce Kalousek veřejně probrat něco, co si inteligentní člověk uvědomuje dávno sám. Jeho voličům je to však potřeba osvětlit:

- bureš koupi firmu

- bureš prodá firmu své vlastni firmě (po 6 měsících od nákupu)

- bureš kapitálový zisk nedaní (kapitálový zisk = rozdíl nákupni a prodejniceny pri drzeni akcii alespon pul roku osvobozen od dani z prijmu)

- burešova firma si případnou kapitálovou ztrátu odečíta z daňovéhozákladu (kapitálová ztráta je rozdíl nákupni ceny a aktuální hodnoty akcií - tase stanovuje přecenením - a ztrátu lze vyučtovat už na konci daného fiskálnihoroku nebo kdykoliv v dalších letech, když je potřeba snížit daňový základ)

TO SAME DLUHOPISY- bureš koupi dluhopisy- burešova firma emituje dluhopisy- bureš z úroku neplatí dan z příjmu

- burešova firma si úroky odepiše z danového základu (náklady na cizí kapitál - jako jsou napřiklad úroky z dluhopisu - jsou danove uznatelnoupolozkou

8 2
možnosti
ZB

Myslíte si, že Kalousek v Parlamentu probírá i svoje lumpárny?

1 1
možnosti

Kdyby se tohohle dožil Standa Gross, ten by panečku zíral.

Bylo to pouhých 1,2 milionu, které mu "půjčil" strýček, co ukončilo jeho politickou kariéru.

Babišovi nesedí stamiliony, on si klidně odmítne jít do sněmovny vysvětlit, kde k nim přišel - a volební preference mu nepadají 8-o

9 4
možnosti
ZJ

.... pane autore - obhajovat Kalouska rozhodně nehodlám. Samozřejmě, že to není žádná figura hodná svatořečení, ale nemohu si pomoci - jeho argumentace namířená proti současnému šizuňkovi č.1 nepostrádá věcnost, pragmatičnost a jasně nazývá věci pravými jmény. Přinejmenším nutí k přemýšlení. Zatímco ten blekota Nebureš doposud jasně nevysvětlil VŮBEC NIC. Každá jeho věta popírá jinou, z každého jeho jeho čísla se po čase stane jiné. Ten chlap neustále jen mlží, věřit mu nemůžete VŮBEC NIC, dělá na nás všechny neustále dlouhý nos a Vy se ho snažíte ještě obhajovat :-/.Ten chlap už měl dávno své majetkové poměry vysvětlovat úplně někde jinde, než v PS. Takový David Rath je totiž proti němu ÚPLNÝ andílek :-/.

11 2
možnosti
VS

Soudní dvůr Evropské unie již léta judikuje, že jakýkoliv účelový právní úkon, jehož smyslem je pouze vyhýbání se zdanění, je neplatný, neboť se jedná o obcházení zákona.

1 1
možnosti
Foto

Babišova klaka vyrazila vpřed pod heslem " Svého oligarchu nedáme " . RvRvRv

8 3
možnosti

Svědci Burešovi:-)

0 0
možnosti
ZB

Je fajn, že existuje ANO, alespoň se všechny ostatní strany odkopaly a ukázaly, že jsou stále úzce svázané, a to co je spojuje jsou peníze, tedy naše společné peníze, které tyto strany chtějí jednoduše ukrást. Od roku 1989 se kradlo ve velkém, všichni politici společně hromadili penízky, všichni byli spojenci. Najednou přijde Babiš a penězovody zavře, to samosebou nemůže zůstat bez odezvy. A tak novodobá Národní fronta, tentokrát pod názvem AntiBabiš šlape na plné obrátky, aby se Babiše zbavila. Jenže jsou tu volby 2017 a ty Babiš vyhraje. Je jen otázka kolik dostane %.

5 7
možnosti
LV

To je panečku model myšlení. Všichni kradli naše společné peníze, a přišel Vůdce, který jim zavřel kohoutky. Co na tom, že sám je udavač a vykutálení fiškus, který si s těmi stranami v ničem nezadá. Pane Beránku, už není rok 1930, my už dnes víme, kam to vede, a rozhodně to nechceme prožít znovu. Je možné, že ANO vyhraje volby, ale dofám, že spojence nenajde.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS