Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Takových politiků, jako je pan Sobotka, máme bohužel více. Ti, kteří ihned po škole šli do politiky, bez reálné praxe. Jak takoví lidé mohou řídit stát, když nepoznali žádnou životní praxi ?

0 0
možnosti
Foto

Bez "demokracie sociální" placené státem by Bohuslav Sobotka byl absolutně k ničemu. A právě aby nebyl, na svou životní dráhu se náležitě odborně připravil. V roce 1995 obhájil titul Mgr. diplomovou prací na téma "Vývoj sociální demokracie v českých zemích" a od té doby i když má práce ústa neustále plná, sám nejenže ještě nikdy a nikde nepracoval, náš pan premiér dokonce ani nepodnikal a ještě nikoho nezaměstnal. Všichni dlouholetí nefachčenkové si v tomto státě proto mohou s hrdostí říkat: "Bohuslav Sobotka - náš vzor!"...!!!!

6 0
možnosti
MN

Podle mě se doba vyvinula tak, že hájit urputně levicové nebo pravicové pozice je už poněkud retro. Řekla bych, že voliče už moc nezajímají předvolební škatulky, ale to, co strana pak skutečně prosadí.

Hnutí ANO se nijak nevymezuje a zcela pragmaticky řeší některé problémy levicově, jiné zase pravicově. A to lidem vyhovuje, proto mají tak vysoké preference.

Na progresivní zdanění Sobotky voliči kašlou. Bude stačit, když do září, jak to požaduje evropský komisař Dimitris Avramopoulos, Česko díky ČSSD přijme podle rozpisu EU cca 1000 migrantů z Itálie a Řecka, a Sobotka se svým progresivním zdaněním zůstane stát před branami parlamentu.

7 0
možnosti
PK

No faktem je, že obstrukce a plané diskuse v parlamentu příliš člověk, který přichází z byznysu nechápe jako součást parlamentní demokracie

4 0
možnosti
TT

Věřím, doufám, že kudrnáč na zvýšené nízké platy lidi nenaláká Vnímám to tak, že nezávidí lépe vydělávajícím a nepřejí si je nějak obrat, protože nejsou padlí na hlavu a vidí, kam mizí opravdové balíky prachů.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,93
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články