Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi se mi líbil komentář Radko Kubička na ČT24 v pořadu Události, komentáře, který se zřejmě nejlépe „trefil“ do pozice současné hlavy státu. Podle něj „nevýhodou demokracie“ je to, že ke zvolení potřebuje politik hlasy. Z toho důvodu musí nadbíhat názorům veřejnosti a „uplácet“ voliče sliby. Ten, kdo se názorům veřejnosti „nepřizpůsobí“, nemá ve volbách valné šance

A jakou formu vládnutí si pan Kubíčko představuje? Vládu někoho, kdo se nemusí odpovídat za svá rozhodnutí voličům? To už tady v minulosti bylo. A CO VÁM SE NA TOM NÁZORU LÍBILO?

Copak se už všichni pomátli?

1 0
možnosti

Mírně jste mu nasadil - povýšil! Je dobrý rétor - to málokdo popře a poměrně dobře zaciluje. Jenže jeho mínusy spojené s Klausovými a jinými krádeže-cíli sou neodpustitelné. Využil jen tvrdých obvinění u Schwarzenberga z válečné minulosti a to, že je jen poloviční Čech. Jinak nezvítězil. No a teď nemá zatím pořádného protikandidáta. Je to bída, že lidi nenajdou normálního člověka a nedají mu 50 tisíc podpisů.

0 1
možnosti

prosím definujte přesně pojem silné osobnosti podle vás

3 0
možnosti

Zřejmě chápete pojem "silná osobnost" pouze v kladném vyznění. Jenže i velcí padouši se vyznačují silnou osobností.. Takže myslím, že je docela zbytečné zbytečné zpochybňovat fakt, že Zeman silnou osobností prostě je...i když mu zrovna nefandíte.;-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, velcí padouši se vyznačují silnou osobností. Takže Miloš Zeman silnou osobností bezesporu je.:-/

1 2
možnosti

Výborný politik, který dokonale ovládá své řemeslo, nedělá takovéhle šílené boty, nechlubí se svým opilectvím, nechodí ožralý na oficiální události, nechlubí se závislostí na cigaretách, ví o čem mluvil včera, tudíž je ho těžké nachytat při lži. Vaše věta o výborném politikovi by se hodila třeba na Klause, který, ať si o něm myslíme cokoliv, právě tohle ovládal. A jediné, čím si zkazil image, byla amnestie.

3 1
možnosti

a co když všechny tato neobvyklá vystoupení dělal prezident s rozmyslem a úmyslem a vy jen nevíte proč to dělal a tak nechápete. I to je možná varianta, kterou jste vůbec nevzal do úvahy

2 0
možnosti

Proč to slovo "možná" ve větě "Drahoš je možná vědec, ale jako politika si ho neumím představit.. Že si ho neumíte ve funkci prezidenta představit, budiž. Ale je to vědec! Máte na to, abyste jeho vědeckost zpochybňoval?

3 0
možnosti
Foto

,,Trošku si protiřečíte, nebotˇ VŠE, COJSTE ZHRNUL ODPOVÍDÁ CHARAKTERISTICE SILNÉ OSOBNOSTI;-) , viz. Vaše:

Je to bezesporu významná politická figura na české politické šachovnici. Ale silnou osobností v tom smyslu slova, jak to chápu já, není ani omylem. Je to výborný politik, který dokonale ovládá své řemeslo.

Zdroj: http://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=591831

2 4
možnosti

Zeman možná býval dobrý politik ale v současnosti s tím , že se obklopuje bandou kreatur typu Mynáře, Ovčáčka a podobnými týpky z něj rozhodně moudrost nevyzařuje - spíše naopak senilní a sebestředný maňásek se kterým tyto kreatury manipulují.

15 3
možnosti
Foto

S Vašimi závěry lze souhlasitR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 30,93
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články