Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M58i25l25a17n 80K79e59s59l

27. 2. 2017 11:33

Co se divíte,Tonda Novotný také škrtal.A jaký to byl demokrat.Nikdo ani nepípl.

4 0
možnosti
Foto

S těmi klany a přeběhlíky máte samozřejmě pravdu. Na druhou stranu tento systém umožňoval mít i jiné názory. Takhle to znamená, že šanci uspět budou mít pouze zdatní pochlebovači svému šéfovi. Proč třeba z předsednictva ANO vypadl Ivan Pilný, který si dovolil alespoň občas prezentovat názor odlišný od názoru svého šéfa? Proč byli do Bruselu "odsunuti" Věra Jourová a Pavel Telička, kteří i dnes občas vystupují s poněkud jinými názory než jejich šéf? Kdo z nových členů vedení ANO alespoň občas projevil jiný názor než Andrej Babiš? Něco tu opravdu není v pořádku a začíná to zavánět "Velkým vůdcem".

3 1
možnosti
SN

:-)....Velmi dobře napsané! Organizátorovi pražského Majdanu a divadla s Bradym se o tom může jen zdát! AŤ se zajde poradit k Babišovi.Už cítí, že půjde starostovat,(možná, pokud by ho tam lidé ještě chtěli), do Suché Lozi ! R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

P.S.: kdopak sestavuje a požehnává kandidát. listiny a pořadí na nich do parlament.voleb? Inu, partaj. gremium pod vedením svého leadera;-)

2 0
možnosti
VPS

Máte pravdu - Gazdík může, Babiš nesmí!

Četl jsem rozhovor s Fialou a uvažuji: Je naivní, nebo hloupý?

Mlátit do stolu a tvrdit, že nepůjde do koalice s nikým, kdo neumožní ODS naplnit VŠECHNY předvolební sliby ale nemůže myslet vážně rozumný politik!

2 3
možnosti
Foto

R^ viz.: https://www.novinky.cz/domaci/430481-fiala-na-rozdil-od-planu-soc-dem-je-rovna-dan-vyhodna-i-spravedliva.html

P.S.: není na škodu si onen rozhovor pozorně přečíst. Kličkování a chytračení školometa F. přímo nejen čouhá, ale až čiší;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články