Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrá řeč, přeji Andreji Babišovo hodně trpělivosti a síly v boji proti malým a neschopným

0 0
možnosti
Foto

Naštěstí jdou do voleb i jiné strany než komunistický pohrobek ANO a komunistický pohrobek ČSSD, zatím. "Nevykroužkování Babiše" by mohlo být zajímavé, protože je to hlavní donátor a kdyby se třeba nevyškráb nahoru, asi by musel stranu i nadále dotovat, případně obhájit proč z mosta doprosta propadla stejně jako VV. Pořád doufám, že se kormidlo definitivně neotočí směrem k bývalému režimu, i když by to svým způsobem chvíli mohlo být legrační. Trochu mě mrazí z toho, že si bývalý komunistický kádr věří, že ho voliči "vykroužkují" na první místo, opravdu jsme na tom až tak špatně? Tolik let po revoluci? Vážně jsme na tom tak špatně? To je opravdu smutný okamžik v historii. ;-(

5 2
možnosti

Částečný souhlas, ale kterou z ostatních stran volit, aby opravdu nebylo ještě hůř?

2 0
možnosti

Už by měl Bohuš a spol pochopit,že antikampaň "soused ze slovenska" může být antiproduktivní...prostě nefunguje,ale kdo chce kam...

1 0
možnosti
Foto

J19i12ř92í 16L87i17b64e82r

25. 2. 2017 19:12

Osobně bych byl nejraději, kdyby Bureš vůbec nekandidoval. Bohužel, jsem asi příliš veliký optimista. :-(

9 3
možnosti

V článku není o Burešovi ani slovo. Kdo to je?8-o

2 4
možnosti

Byl by pro Babišovy odpůrce velký problém zorganizovat kampaň na podporu ANO, avšak se zakroužkováním prvních kandidátů na kandidátce? Sice to přihraje v jednom kraji hlasy pro ANO, avšak bez Babiše. Vždyť Babišových odpůrců je více než jeho obdivovatelů, tak by to mohlo vyjít.

1 1
možnosti
Foto

Člověk, který o pádu komunismu mluví jako o převratu, u mě ztrácí kredit demokrata. A tím, že je "koblihář", to jenom potvrzuje ;-(Rv

12 6
možnosti

Pád komunismu nelze nazývat převratem? To jsou mi věci..

0 0
možnosti

J29a26n 97P80a68v55l50í53k

25. 2. 2017 17:54

Není ani trochu zajímavé, čím oblbuje své podřízené a prostřednictvím médií národ největší parazit na státním rozpočtu, podvodník a hulvát.

11 5
možnosti
Foto

Jste naivní. Osobně se znam s bývalým pardubickym lidrem Petrem Havlickem. Ano poskytl zadarmo kancelář, vložil do něj peníze, psal pro ně na jejich stránkách blogy. To byla pravá podpora zdola, protože to byl středně velky podnikatel a starosta malé obce. Když pronesl slova kritiky, už nemohl v ANO psát blogy a pak sám odešel. Řekl , že zakladatelé, jež do ANO investovali, byli oklamani, panuje tam kult nekompetentnich hvězd a politicka místa se zde kupují. Kdo nezaplatí, nic nemá, Hnutí jednoho muže opouští řada schopných lidi, co ji pomohli vybudovat.

24 7
možnosti
Foto

Je rozdíl mezi kupováním lobistů politiky, či kupováním politiků lobisty? Vlastně ani ne, efekt je tentýž. Pro obě strany;-)

0 0
možnosti

Pane Bartoni,kobliha vám tak moc chutná?

6 4
možnosti

Někdo raději koblihu, jiný zase když mu někdo zvýší daně. Se s tím smiřte.

4 0
možnosti

Karma, skoro bez připomínek. Socani něčeho takového schopni nejsou, vyču... Bohouš (a vlastně celý ansámbl funkcionářů ČSSD) by vzpláli jak vích slámy. Tím neříkám, že ANO je ideální volební subjekt, voliči si poradí sami.

8 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články