Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Skutečně nevím proč ten rozruch. Pokud by to chtěla ČSSD skutečně udělat, měla k tomu v minulosti už příležitost. Současné řeči mají za cíl pouze získat hlasy naivních voličů, aby nýmand Sobotka získal alespoň nějaké koryto. Žádné obavy, socani to neudělají stejně jako nezdanili církevní restituce atd. Na druhé straně náš daňový systém byl uzákoněný v době, kdy bylo potřeba podporovat soukromé podnikání. Ta doba je pryč. Takže ke změně daňového systému ve prospěch zaměstnanců a dalších málo vydělávajících musí dojít. Sobotka to neudělá, udělá to pravice až se dostane k moci, protože je nutné udržet sociální soudržnost.

0 0
možnosti
Foto

Ale vůbec ne, snížení čistých příjmů povede na tlaku k jejich zvýšení, protože ty jsou dány náklady na reprodukci jednotlivců a jejich rodin. Pokud se tyto náklady zvýší, nutně se musí zvýšit i jejich příjmy. A právě v době konjuktury a plné zaměstnanosti je ta nejvhodnější doba na jejich zvýšení, protože firmy v téže době jsou nejvíce naměkko.

0 0
možnosti
MB

Pane Řezník - už zase ... ? Co Živnostenský list , jste nepochybně již pořídil. na Finančkáku frontu vystál a vlastníte evidovanou značku EET - Zvýšení Daní vítáte - logické, změknul jste, tedy jistě svým zaměstnancům, mzdu zvýšil ... :-)

1 0
možnosti
JM

Perfektní

odvolán byl Mládek.

0 0
možnosti
MB

Je opravdu neuvěřitelné, s jakou úspěšnou houževnatostí pracuje ČSSD na své sebedestrukci ! Otázka, na koho vlastně cílí je zcela na místě ! Už dříve šílený výrok Humla - Na mladé nikoliv - to ani nemá smysl ..., je mrazivě pravdivý. Tak potřebná střední třída v podstatě neexistuje - Pokud se rýsuje - Nutno ji zničit ! Asi to zachrání matka samoživitelka a otec na MD ... Kdo jim radí - Asi nějaký brouk kůrovec .. :-)

6 0
možnosti
MN

Vedení ČSSD je v křeči a v křečovitosti naprosto ztrácí soudnost a smysl pro realitu. Po té, co zjistilo, že ČSSD klesají preference, místo aby revidovalo skutečné příčiny jevu (aktivity Dienstbiera, Marksové, Chovance (u něj i jasná netransparentnost a věrolomnost) i nekoncepčnost Valachové), začalo se orientovat místo na střední třídu na nejnižší sociální skupiny a snahy získat odtud hlasy, které jinde ubývají. A tak prvním krokem bylo prohlášení Sobotky o možnosti koalice s komunisty a nyní vyslovení daňové progrese vůči všem "příjmově" úspěšnějším zaměstnancům.

Jsem opravdu zvědava, zda kroky Sobotky ve zbývajícím zhruba 3/4 roku do voleb ubere ČSSD další hlasy a klesne někam k 12-15%.

Nezanedbatelná otázka je, kdo ještě horší její lidi nahradí.

4 0
možnosti
Foto

Vedení ČSSD (České strany sociálních dávek) žádnou soudnost a ani smysl pro realitu zcela určitě neztratilo, protože nikdy nic z toho ve svých zatemněných hlavách NEMĚLO...!!

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS