Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M10i38l48a98n 17K23e97s24l

18. 2. 2017 16:06

Trumfem komunistů v příštích parlamentních volbách je naše vystoupení z NATO a republika bez migrantů.Toho by se museli vzdát.Jejich šance na úspěch bez těchto bodů by značně upadaly.U socanů je to naopak.K dohodě zřejmě nedojde.Situace se komplikuje.Do hry vstoupí ANO.Babiš zatím jen prohlásil,že si nedovede představit ,že by seděl ve vládě se Sobotkou(ne se ČSSD).Zatím jen víme,že koaliční potenciál současné sociální demokracie se blíží nule.Zdá se,že na blížícím se sjezdu ČSSD bude srandy kopec.

4 0
možnosti
Foto

A30l33e77š 69M69e70r86t67a

18. 2. 2017 12:26

Komunisté nejsou tak blbí aby vlezli do jákekoliv vlády, protože vědí. že současný politicko - ekonomický systém jim nedovlí pros\adit své programové priority. V Řecku drtivě vyhrála radikálně levicová Syríza, ale EU a Německo drží vládu tak pod krkem, že řecká vláda musí tančit jak nadnárodní kapitál píská.

0 0
možnosti
MB

B.Sobotka, jako student 1989 , bojoval proti KSČ ... B.Sobotka v r. 2017 Komunistům otevírá dveře ... Jsem zmaten ! Revoluce již byla - nebo bude ? Pokud byla - tak byla vlastně o čem ? Zdá se, že okolo Lihového domu - obchází strašidlo bankrotu a hrozby nástupu do fabriky ! ČSSD, ó jak hluboce se dá klesnout ! ... :-)

4 0
možnosti
KC

Ona ta kalkulace s komunisty ve vládě zase není tak úplně špatný nápad. Myšlenka komunizmu je mi sice naprosto cizí, avšak ČSSD by ji brala, protože jí to napovídá pud sebezáchovy. Nezapomínejme však, co se stalo ve Francii za Mitterranda: sotva byli vpuštěni do vlády, historicky se znemožnili a dnes už jen živoří. Dělat praktickou exekutivu nebo jen kuňkat do věcí z tepla opozičních poslaneckých křesel, je stejný rozdíl, jako mezi holkama a vdolkama. Sotva však komouši museli začít reálně rozhodovat, doklopýtali až k tragickému konci.

3 0
možnosti
MB

p. Chrastina, tento názor se i objevuje a nepostrádá racionalitu. Představte si ovšem, až přijdou budoucí generace s dotazem - "Co jste tam s těmi Komunisty 28 let po revoluci vyváděli" !? Mazaná odpověď pak bude - Rozhodli jsme se jim uštědřit poslední ránu ! Jednoho na hrad - druhého na ministerstvo financí - s. Semelovou jsme zcela znemožnili na ministerstvu vnitra ! Mladá generace bude nadšeně jásat + k tomu uznalé přitakávání živno rodin, dalších poškozených a obětí KSČ. Hurá, konečně jsme se dočkali - spravedlnost existuje - už jsme se i báli ! ... :-)

1 0
možnosti
RS

To uz tady v roce 1948 bylo. Pak prisla totalita.

8 0
možnosti
Foto

O30t12a72k94a89r 48S76e57k56l

18. 2. 2017 11:26

Že by nám z bezbarvého Sobotky vyrostl nový Fierlinger ? Potěš koště. Ještě před poměrně nedávnou dobou koketoval s Piráty a Zelenými s cílem získat mladé inteligentní voliče !

Tak to "zvonku vyzerá " ,že socani neví kudy kam. ;-D

8 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články