Diskuse

Sedm plus tři  není vždy deset

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kde je můj příspěvek?

Já jsem přesvědčen, že KDU-ČSL+STAN budou mít více než 10%, když odeberou voliče korupčních stran ODS, ČSSD a TOP 09. Nemají se čeho bát!

:-)

0 0
možnosti

Nemám strach! KDU-ČSL+STAN se do Parlamentu dostanou! A odeberou hlasy korupčním stranám ČSSD, ODS a TOP 09. Zákony na tuto koalici jsou velmi náročné, ale splnitelné.

:-)

0 0
možnosti
Foto

;-)Sám mám teď na diskuzním profilu 5 + 2 a doufám že to na těch 7 +3 nedotáhnu.;-)

0 1
možnosti
SN

:-).....Majdanista Gazdík napnul všechny síly, aby se dostal ke korýtku. O Babiše jde až v druhé řadě, ale lidovci na to mohou dojet. Zvláště, když jsem kdesi četl, že nová koalice by se měla jmenovat LIST ! ( Lidovci, starostové.) To by pro lidovce byl pak už parádní funus a Gazdík ze Suché Lozi by tam mohl vystoupit, jako smuteční řečník, jak na Staromáku ! R^R^R^

1 1
možnosti

Nejde o sjednocenou volební stranu, ale o koalici!

0 0
možnosti
Foto

Koalice byla úspěšná v tom smyslu, že vyhrála volby. Pokud se ale dobře pamatuji, přinesl volební zisk za KDS pouhé procento nad preference ODS v případě, že by šla do voleb samostatně. Poté se obě strany spojily, KDS vysublimovala a nechala po sobě jen mladého Bendu. Neřekl bych, že na tom ODS příliš vydělala a souhlasím s nadpisem blogu: 7+3 nemusí být vždycky deset.

2 1
možnosti
Foto

Je to další krok k tomu, aby tady měl Babiš opět "štěstí", deset procent nedají, KDU - ČSL se nejspíš zbláznili, mají velké oči, přijde jedna větší kauza proti nim a jdou od válu.

2 1
možnosti
MS

Větší riziko ponese KDU-ČSL, protože jako samostatná strana by na těch 5% bez problému dosáhla. STAN nic takového jisté nemá. Pokud by ale případná koalice KDU-ČSL+STAN získala dvouciferný výsledek, stala by se bezesporu dost významným hráčem na povolební scéně.

2 0
možnosti
Foto

Ono KDÚ-ČSL může kdykoliv před konečnou registrací kandidátů vystoupit z této dvoukoalice a kandidovat samostatně. Už jednou to tak někdo udělal.

1 1
možnosti